Üdv Mindenkinek !
Hétvége van, az elmélkedések és összegzések ideje, gondoltam nyitok egy ilyen topicot..
A Fotex fundamnetumairól ugye nem sokat hallani , jobbára csak ködös féligazságokat és mendemondákat. Ez nyilván Várszegi tudatos „No Comment” stratégiájának a része.
1-1 elejtett interjú évente+ persze a szokásos negyedéves, éves jelentések, de az is csak jobbára a kötelező előírások kedvéért.
Amennyit (jó keveset) a tervekről hallani, olvasni lehetett :
Hagyományos kereskedelmi profil megszűnt ill. megszűnik (Azúr, Keravill, Domus, Fotex- optika, Ajka kristály) helyette 2 jól elkülönülő egység jön létre:
1. E –trading (erről már korábban is halottunk ugye most csak újból fel lett melegítve)Ebay típusú kereskedelmi platform magánszemélyek és KKV-k részére: kockázatos, de nagy megtérülést jelenthető Sztár üzletág. Kb az árbevétel 20-30 % -ban.
2. Ingatlanhasznosítás –javarészt a meglévő ingatlanvagyonra alapozva, fejőstehén üzletág az árbevétel 80-70 %-ban.
Szóval érdekelne mi a véleményetek a cégről és a mostani helyzetről?
Végre beérni látszik a reorganizáció a hosszú ideje küszködő Fotex-csoportnál, az összes jelentősebb eredménysoron pozitív számokat tett közzé a Várszegi Gábor érdekeltségébe tartozó társaság
Szvsz. Az ingatlan vagyona a cégnek elégnagy háttér bázist képvisel ráadásul a forgalmi adatok is azt igazolják hogy csak és kizárólag emelkedésben van nagy forgalom. De persze mindenkinek magának kell eldönteni mibe fekteti a pénzét. +Jelenleg még bull piac van mely szintén segit az emelkedésben
Hello! A Fotex-l az a gond szvsz, hogy egy spekuláns részvény, és nincs igazi bázis mögötte, én most buktam vele, hülye voltam, én aszem jó időre nem fektetek bele... Viszont sokan azt jósolják, hogy 400 FT fölé fog menni... legyen igazuk.
Törölt felhasználó2005. 08. 08. 09:23
Hi Szerintem a cég részvényenkénti far ára valahol 800Ft között van. Mert az ingatlan több mint tiz éves áron van a cégben nincs felértékelve. Szvsz valakik okosan gyüjtögetik.
Fotex: Új Irány, Új Tervek
Hétvége van, az elmélkedések és összegzések ideje, gondoltam nyitok egy ilyen topicot..
A Fotex fundamnetumairól ugye nem sokat hallani , jobbára csak ködös féligazságokat és mendemondákat. Ez nyilván Várszegi tudatos „No Comment” stratégiájának a része.
1-1 elejtett interjú évente+ persze a szokásos negyedéves, éves jelentések, de az is csak jobbára a kötelező előírások kedvéért.
Amennyit (jó keveset) a tervekről hallani, olvasni lehetett :
Hagyományos kereskedelmi profil megszűnt ill. megszűnik (Azúr, Keravill, Domus, Fotex- optika, Ajka kristály) helyette 2 jól elkülönülő egység jön létre:
1. E –trading (erről már korábban is halottunk ugye most csak újból fel lett melegítve)Ebay típusú kereskedelmi platform magánszemélyek és KKV-k részére: kockázatos, de nagy megtérülést jelenthető Sztár üzletág. Kb az árbevétel 20-30 % -ban.
2. Ingatlanhasznosítás –javarészt a meglévő ingatlanvagyonra alapozva, fejőstehén üzletág az árbevétel 80-70 %-ban.
Szóval érdekelne mi a véleményetek a cégről és a mostani helyzetről?