Ebbe teljesen igazad van, csak csongor testvérünk is azt felejti el ,hogy amíg ilyen kicsi a közkéz, és a tulajdonos kezében van gyakorlatilag jóval több mint 50%, de lehet még a görög fickó tulajdona is kvázi az övé, addig hiábavaló a valós eszközértéket nézni, mert a piaci értéknek ehhez a világon semmi köze nem lesz, csak ha ezt a vezér is akarja... Lehet egyszer majd akarja, de az elmúlt 10 év nem ezt mutatja. Tévedés ne essék én is tartom a pakkom, de nem logikai alapon mert akkor már rég eladtam volna, hanem egyrészt nem megélhetésre kell az az összeg, másrészt inkább ez a döntő faktor, csak azért sem adom neki oda ilyen áron. Ettől függetlenül ép ésszel végig gondolva csendes-nek tök igaza volt, hogy eladta... :-) Csongor-t is megértem, hogy tartja, csak felesleges baromságokkal, teletolnia a topikot, mert a tények a múltból teljesen mást mutatnak. Igazából csongor-nak akkor lehet igaza ha egyszer végre elindul, és akkor szétalázhat a dumájával akár engem is állok elébe, sőt szeretném, de addig amíg nincs így, addig ő is egy "ultra looser" mint én, vagy sokan mások....
FOTEX topik.