Javaslatom VÉTEL, akinek már van TARTÁS
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok
Véletlenül hozzáírt még egy nullát, szóval csak 3600.
A jelentés KÜLSEJE egy fénymásolt, szkennelt sz#r...hogy lehet ilyet közzé tenni? A számokat nem is láttam rajta rendesen.
De ennél nagyobb baj ne is legyen :)
Vannak itt még jó cégek...még. :)
Ha OV szét nem veri, mert ugye "a kkv-k azok olyan jók" ! :)
Amit eddig kisvállalkozásokba öltek, abból a pénzből nagyvállalatokban is vásárolhattak volna tulajdonrészt az egyszerű emberek.
Régi szép idők... Soproni Sörgyár majd Brau, Zalaköcsög és Pick, Globus és Nabi ... hol vannak már így visszatekintve sokkal színesebb volt akkor a paletta az értékalapú befektetésekre. Mindegyikről hosszan lehetne sztorizni. Mi van ma? Az értékesebb kis papírok közül Nyomda kivételével nulla likviditással evickél néhány értékesebb lepattanó: Forrás, Masztipaszti és Pvalto...
Forrásra visszatérve: szavazati Torzsbol nekem csak 900 van. Anno 1300 és 1500 kozott nyomtam el egy nagyobb pakkot. Szepen kerestem vele. Ennel a hasomlo papírok kozul csak a Pvalto hozott anno tobbet egy ev tavlataban
Én is köszönöm Tibi! Mar vartam, hogy mikor adsz elemzest errol a gyongyszemrol. Az egyik legtobb foldalapu tamogatast a Forras veszi fel evente, nagyon ertekes mg-i vagyonnal birnak, de sok a bizonytalansagi tenyezo. Legalabb egy Pickhez hasonlo giga osztalék lehetne egyszer benne. :) Megy vki a kgyulesre kozulletek?
1%unk nincsen meg egyutt:)?
Szia! Köszi :) A freesofttal azért nem foglalkozom, mert a befektetett eszközökben van egy hatalmas nagy goodwill tétel. Az 1466 millió forintból 1099 millió ft a goodwill. Ráadásul annyira illkvid a papír, hogy e két ok miatt sajnos nálam nem jöhet szóba.
FORRÁS OE
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok