Szerintem mindenhol becsúszhat hiba. A lényeg, hogy reagál rá a szolgáltatód.
Az Admirálnál régebben voltak kimaradások, és ha ott volt pozi, céláron fizettek mindig, ha elérte volna, ha nem. Így elég korrekt. Saxo-nál még nem volt problémám.
köszi,
gondolom más lehet a szolgáltatód.
legjobban az oka érdekel: technikai hiba?
vagy..?
ez az egész online kereskedés bizalmi állás, és ha kétség támad az eléggé szar...
sztem
sztem is.. ha most megcsinálják akkor bármikor megcsinálják... nekem nagyon nagyon sokszor volt, hogy a stoppom kiszedik, fél-egy ponttal és utána megy minden ahogy terveztem... és mivel daytrade-lek, van, hogy napi háromszor halászták le... :(
itt az én képem, sztem ilyen nincs a valóságban...
köszi az infot mindenkinek!
nem is akarok bekapcsolódni mert ezek sztem nem valós értékek, valahol valaki árat menipulál(hat). a határidők nem hó közepént, 2.harmadban fordulnak?
az meg hogy van ahol látszik (egyikünk szolgáltatójánál pl) van ahol nem, na az nem kerek....
szerintem...
csak bosszant kicsit...
Sziasztok,
Kérdésem lenne:
Saxo felületen kereskedem (Erste) és nálam az EUR USD keresztre ma 10.04-kor rajzoltak egy tüskét 1,3260-ról 1,32 alá... és 10.20-ig még ötöt, ezek 1,3220-ig szúrtak le... végignéztem néhány weboldalt ahol realtime az adatközlés a devizapárra (kb...) sehol semmi tüske... már k...vára utálom ezeket a kis "tréfákat" van esetleg valaki akinél szintén megvoltak ezek a leszúrások?
köszi,
eF
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.