Azóta snp shortot zártam (csúszóval 1059), aranyat vettem még 1212-n.
Profitvédők bent vannak, és snp longom lett 1055,2-n de stop van 1050 alatt. Spekipozi! :)
Én most tesztelek egy stratégiát, amiben fontos szerepe van annak, hogy merre nyitok pozíciót, egy ún. életbern tartó pozíciót.
Nem is egy devizapárnál. Ez az életbentartó pozíció most mindegyik esetben short. Ez természetesen nem zárja ki a rövid távú long lehetőségét sem, szépen le lehetett volna kereskedni a longokat is de ahhoz, hogy nyugodtan üljek a gép előtt ma shortolni kell. Szvsz.
igazad lehet, nem is mondok ellent. ráadásul a múlt héten 2 long irányt nyitottam (cad/chf és eur/jpy) amit a stoppom kiütött, nem túl nagy veszteségben. viszont az usd / jpy long az sikeres volt.
most asszem ráülök a kezemre, és nézelődöm csak...
remélem ...
Ebben pedig neked van igazad, és nem is vitatkoznék abban, hogy az elmúlt napokban nagyon mélyre esett.
Mindazonáltal én még mindog shortosnak tartom napon túl.
persze-persze, igazad van tényszerűen. bár mondjuk a 10 évvel ezelőtti árfolyamokat szerintem nem okos dolog hasonlítási alapul venni. mondjuk akkor még az euro nem is létezett fizikailag, csak a virtuális bankközi piacon, így az akkori "hirtelen kitalált" árfolyama értékelhetetlen volt.
Abban tévedsz, hogy a történelmi mélypont körül jár, mert az 2000. október 12.-én volt, 88,8-el.
Bár ma lehet, hogy jó lesz egy longra, napon túl még shortos.Szvsz.
"A sikeres traderek azokra az információkra koncentrálnak ami elősegíti az eredményeiket, mintsem azokra amik megerősítik a félelmeiket."
Próbáljátok ilyen szemszögből nézni a grafikonokat.
Ne elemezzetok sokat, és főként ne bonyolítsátok el az egyszerű dolgokat.
Kereskedjetek akkor amikor kell, és azt lássátok amit a chart mutat, ne azt amit a jövőben látni szeretnétek!
Meglátásom szerint azok foglalkoznak a jövőben várható eseményekkel, a jóslásokkal, jövőbelátó elemzésekkel, akik nem képesek a MÁBAN felelősségteljes döntéseket hozni.
Az ilyen szemléletmódú embereknek mindig arra van szükségük hogy a jövő kiszámíthatóságára tegyenek erőfeszítéseket.
NE legyetek ilyen emberek.
Vállaljátok a MA döntéseinek felelősségeit a JÖVŐBEN .
Akik nem képesek elfogadni a piac kiszámíthatatlanságát, azok folyamatosan csalódásokkal építik le a saját önbizalmukat.
Jó tradet mindenkinek!
Üdv: Péter
kiemelendő
Kereskedjetek akkor amikor kell, és azt lássátok amit a chart mutat, ne azt amit a jövőben látni szeretnétek!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.