Szerintem itt jobb választás az Ildar Sharipov által alapított InstaForex cég. Szolgáltatásuk mind kezdőknek, mind jártas felhasználóknak egyaránt kiváló. A vállalat más hasonló nagyvállalatokkal is együttműködik https://rogtecmagazine.com/establishment-of-a-joint-venture-between-weatherford-and-benz-a-part-of-runa%D1%81o-group/
Forex kezdőknek
Elindítottam ezt a topicot mert látom hozzám hasonlóan nagyon sok kezdő ismerkedne eme piaccal.
Az elöző két topik mely ezzel foglalkozott nem volt épp konfliktus mentes
Ebben a topicban inkább arra szeretném ha koncentrálódna a figyelem hogy egy ilyen piacra milyen felkészültség mellett érdemes belépni
Gondolok itt a tőke nagyságára,eredményesen kereskedhető devizapárokra,TA alapú és fundamentális elemzésekre ésa különböző időtávokban alkalmazható stratégiákra.
Szeretnék mindenkit megkérni arra hogy a különböző devizajátékokat ne keverje ide mert az szerintem nem életszerű
Magyon sokan futtatnak demókat (gondolom én)ahol fell lehet készűlni az elkövetkező időkre amikor már élesben is érdemes kipróbálni a dolgokat és nyereséget lehet termelni,de ehhez nagyon sok munka kell elötte
Jó lenne ha azok is bekapcsolódnának ebbe a topicba akik már rendelkeznek valós kereskedéssel és áttudnák adni a tapasztalataikat vagy ki tudnák igazítani a kellöen nem felkészűlt hozzászóló(KEZDŐ)észrevételeit.
Azért hogy a topic elinduljon az első hsz az legyen mely instrumentumokkal érdemes kereskedni gondolok itt az időtávra,sprade-re és mely szempontok alapján érdemes ezt kiválasztani?