Topiknyitó: Portfolio 2018. 04. 03. 21:10

Folytatódik a magyar bérrobbanás! De van egy nagyon rossz hírünk is  

Ugrás a cikkhez
A foglalkoztatás növekedésével és a munkanélküliségi ráta csökkenésével számol a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss inflációs jelentése, ugyanakkor már az is látszik, hogy ennek megvannak a korlátai. Habár a bérek gyors -
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 04. 04. 07:56
Előzmény: #5  kimpaa
Hát épp ez az, hogy amédia az informatikára mondja a nagy béremeléseket, én meg fejlesztőként nem látok ebből semmit, nemrég váltottam munkahelyet némi keresés után, de alig tudtam kicsivel magasabb bért kialkudni, mint 3 évvel korábban. Ismerősöktől sem hallok nagy béremelésekről, aki meg előttem ment el az előző helyről, konkrétan 10% béremelésért tette, pedig neki első diploma utáni munkahelye volt, ahol 4 évig volt, ezen karrier szakaszban korábban a gyors növekedés volt jellemző.
kimpaa
kimpaa 2018. 04. 04. 07:48
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Informatika, na ott van évek óta
andare 2018. 04. 04. 07:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2018. 04. 04. 06:16
Előzmény: #1  Portfolio
Nyilván a környezetem nem reprezentatív, de azért fura, hogy a bérrobbanásról csak hírelben hallok, tapasztalni nem tapasztalom.
gambadoro 2018. 04. 03. 21:10
Előzmény: #1  portfolio
HIRDETÉS SZÖVEGE:
    CNC marósokat keresünk Ausztriába.Munkavégzés helye: Linz, AusztriaFeladatok:- Nagy pontosságú járműipari, gépipari alkatrészek legyártása
    - 5 tengelyes CNC megmunkáló központ kezelése
    - Heidenhain ITNC 530 vezérlés programozásaElvárások:- Több éves szakmai tapasztalat egyedi gyártásban, 5 tengelyes marógépen
    - Heidenhain ITNC 530 vezérlés programozás szintű ismerete
    - Alapfokú német nyelvtudás / A2 szint
    - Autó a munkába járáshozPróbamunkát megelőző napra ingyenes panziószobát biztosítunk és a kiutazás költségét is cégünk finanszírozza.Amit Kínálunk:Nettó 15 €/ óra munkabér (Nettó 2700-3000 €/hó)
    Ingyenes szállás / családi házban bérelt 1 személyes szoba
    - Első kiutazás finanszírozása - 0,11 €/km
    - Hosszú távú munkalehetőségJelentkezni szakmai önéletrajzzal lehet.Tel: +36 72 212 368

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek