Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 12:15

Figyelem Portfolió  

Tisztelt Portfolió!

Szeretném látni a cikket arról, hogy a PSZÁF felülvizsgálja a kiszorítási törvényt.

Hátha csak ezt olvassa Szalay Urunk, talán megembereli magát, és tesz végre valamit a kisbefikért.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:50
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
csak kölcsönvettem :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:47
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
>:)

Az ereszünket is te loptad le, mi? Hogy az alut ne egye az idő vasfoga...:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:27
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
hát nem sokáig védeném én, inkább elszállítanám, hogy biztonságban legyen :) vannak ötvösmester ismerősök, akik tudnának vele mit kezdeni :) csak nem hagynám ott kinn az idő vasfogának az aranyat... majd vinnék helyébe rezet
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:06
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Naná, hogy támogatták... kicsit jobban utána nézhetnél annak, akit bőszen fikázol!
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:05
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Majd télen viszek neked kekszet, meg teát.>:))) Ja meg takarót is!:) Biztos vagy benne, hogy egyedül is elég vagy a szobor védelméhez?>:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:02
Momentumtréder!

Nem akarok vitatkozni veled,mert nem érdemes,viszont ami a barátodat illeti, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget,mert nem csak ő támogatta azt a bizonyos árf.nyereség adó 0%-os kulcsot,hanem egy SZDSZ is, és nélkülük ugyebár nem ment volna a barátod semmire.
Ami pedig a kiszorítást illeti, sajnálom de engem bőszít az igazságtalanság, és kiszolgáltatottság, és nem kell hozzá jogásznak lenni, hogy tudja valaki azt, hogy mi a jó, és mi a rossz.
Olvasd el a Tebész erről megjelent véleményét, és talán még Te is megérted jövő ilyenkorra.Részemről vége a veled folytatott csevejnek na csá.

Tbarna 2005. 12. 11. 18:00
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Sandor,

Kicsit mintha ellentmondásban lennél önmagaddal. Na meg a világgal. Helyére kéne raknod a dolgokat.

Ha egyszer a véleményedhez senkinek semmi köze, akkor talán ne tedd "közkincsé". Hidd el szívesen lemondunk róla.

Ha egy egyszer kikéred magadnak a szólásszabadságot, akkor ne vedd zokon, ha ezzel mások is élnek.!

Ha azt szeretnéd, hogy Szalay seggge helyett a tiéd nyalják, akkor beszélj erről . És akkor esetleg a Te oldaladra állnak. Bár őszintén szólva ezt erősen kétlem.

It többen mindössze arra a nem mellékes körülményre próbálták becses figyelmed felhívni, hogy ez itt a portfolio.hu nem a panaszkodjunk szalaynak.hu Érted sandornyari@chello.hu??!!!!!

Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 18:00
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
ja, a smiley lemaradt :)
de az arannyal 1etértek, majd én vigyázok rá :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 17:57
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
"önmagában ezért fogom szorgalmazni a Kossuth-téren felállítandó SZBA-szobrot. "

:)))

Rögtön aranyból csináltassuk, és lehetőleg az is forogjon a Nappal együtt... Hogy aztán Tvrtko írhasson róla egy pokoli történetet...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 17:49
Sanyi,

voltak olyanok is, akik segíteni akartak, pl. csokasy. tényleg a tőzsdéhez kellene fordulnod az ügyeddel a nyilvánosság helyett... elég publicitást kapnak ezek nélküled is, ha meg tenni is akarsz vmi, hajrá! Mindenki drukkol neked!

különben ha a 4. pillér jól fog megvalósulni, önmagában ezért fogom szorgalmazni a Kossuth-téren felállítandó SZBA-szobrot. (persze Bokros se kapott :) Hidd el, ez nagyon faja dolog lesz, csak okosan kell kivitelezniük. Sztem épp a NYP-ak miatt lesz nehéz keresztülvinni értelmes formában. De ha sikerül neki(k) ny-i mintájúra, az nagy érdem a mellette lándzsát törő illetékeseknek. A kiegyezésnél lényegesebb vívmány lenmne, mert pl. épp a Monarchia sodort minket az I. vh.-ba...
Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 17:36
Sanyi,

akkor durrant el az agyam amikor el kezdted szapulni a tőzsdeelnököt demagóg módon, azért mert az a tetű lasselberger kiszopatott.
Erről ő nem tehet akármennyire is fáj ez neked. Szerintem jól végzi a dolgát és azzal, hogy harcba szált a 25% árf nyer adó ellen és győzött azzal engem mgenyert magának! (pont) Jól csinálta nem úgy mint egy elkényelmesedett szaki aki egy két sértődött véleménnyilvánításon kívűl nem tudott volna mást produkálni. Tetszik a IV. pillér ha ezek a gengszter politikusok és a tehetségtelen hátunkon gazdagodó alap és nyugdíkezelők nem tesznek keresztbe akkor oda fogom betenni a zsémet (amit majd nem vehetek ki) és én fogom magamnak kezelni , ugyanis mindig is ez volt az álmom (teljesült!!!). Ha elrontom akkor meg csak magamat okolhatom érte.
Nem tudom, hogy feltűnt-e Szalay nem jogász, (nem úgy mint egy csomó pszáf-es és törvényalkotó), nem tudom , hogy tudta volna kiszűrni ezt a kiskaput???? Érted????
De ha te annyira okos vagy akkor mondjál még egy két buktatót a törvényben!
Azt hiszem kicsit sokat írtam neked remélem jövő ilyenkorig megérted és akkor majd visszanézek, hogy válaszoltál-e valamit :)

Törölt felhasználó 2005. 12. 11. 14:01
Momentumtrader, és társainak!

Az, hogy nekem mi a véleményem, ahhoz nincs senkinek semmi köze,mivel szólás szabadság van.
Azt gondolom, hogyha van egy rossz törvény, arról szabadon kell, és illik véleményt mondani, és ha ezt a tőzsde elnöke a védelmébe veszi, az enyhén szólva is nem helyes.
Tehát a sértegetés helyett, főleg, ha az illető részvényes, talán jobb lenne egy oldalra állnunk, hiszen ez a kisbefik érdeke.
Éppen ezért, nem a Szalay úr seggét kéne nyalni egyeseknek, hanem keményen el kellene itélni az Ő magatartását.
Momentutrader, mivel nem ismerlek, így nem mondok véleményt az észbeli képességeidről, bár az irományodból, nem sok jóra tudok következtetni.Sziasztok.
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 22:32
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Mert van több néven több fiókom, azt mostanában ritkán használtam amit Neked adtam meg, de figyeltem hogy vagy -e, nem voltál. Majd jövő héten valamikor talán tudunk dumálni. Jó éjt!:)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 21:18
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Most megyek el itthonról... Holnap este re...:) Majd akkor áthidaljuk ezt az égető problémát...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 21:07
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Kitöröltelek mert vagy 2 hónapig nem voltál... Gondoltam megnősülsz, és el vagy tiltva!!!>:))) Írj egy mailt!:)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 21:04
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
És ha megtartom ezt a nevet, akkor kivel is szúrsz ki?:)) Én se látlak MSN-en, jól eltüntél.
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 20:32
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Sanyika,

próbáld ki trédelj egy kicsit az usa piacon gondolom a nehéz felfogásod miatt mindenedet elveszítenéd max egy hét alatt és akkor visszatérhetnél a régi kondás szakmádhoz :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 20:08
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Te még élsz Lennox?:)Arra gondoltam, hogy jól kiszúrok veled, és lefoglalom az összes Lennox nevet 22-60-ig (mer onnan már úgyse számolod majd tovább>:)))) És kénytelen leszel nekem minden évben a születésnapodon átutalni jelképes 10Ftot a az új neved használatáért.>:))) Na mit szólsz?:)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 17:30
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Mindig csak ez a Szalay-mánia;)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 17:11
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Jó a topik :-)
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 14:01
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Kedves Sanyi!

Jah... bocs, hogy megpróbáltam segíteni, hogy ne feleslegesen tépd itt a szád!!! Ígérem többé nem teszek ilyet. Persze az, hogy Szalayt szidod a háta mögött az sokkal célravezetőbb...igazad van!
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 13:36
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Tisztelt Csokásy!

Én nem kértem a véleményed, sajnálom.Csá.
Törölt felhasználó 2005. 12. 09. 13:25
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Írjál már neki egy emilt...aztán kész. Ez nem üzenőfal.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek