Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Kis ijedelem, jövőre visszamegy minden, majd év végén lesz a nagy ijedelem Esik az olaj, nem gerjeszt extra kiadásokat az országoknak, kisebb infláció, nincs itt semmi látnivaló. Kell a 100+ dolláros olaj a válsághoz.
A várakozásoktól elmaradó bevételről számolt be a Google anyavállalata, az Alphabet a harmadik negyedéves gyorsjelentésében, amire két éve nem volt példa a Reuters adatai szerint. További rossz hír, hogy a profit marzsok csökkennek, amit nem fogadtak jól a befektetők, a részvények árfolyama 4 százalékot esett az amerikai zárás utáni kereskedésben.
Bocs de velemenyem szerint a cikk cime megteveszto: "A panik elotti eladas az amerikai reszvenypiacon" (lenne a helyes) a panik meg hatra van, szoval ne szaladjunk elore annyit az idoben; mert ugye nem akarjuk a tobbseget megteveszteni.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.