Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Nincs hozzaferesem a BET adataihoz...ill nem latom mi van az ajanlati konyvben...
egyebkent a BUX shortom csak tisztan a magyar szarmazasom miatt ill. hogy az izuleteim be ne rozsdasodjanak tettem ki...
nem tul nagy pozi jo esetben hoz 1 kellemes 2-3 napos nyaralast Hevizen vagy Miskoltapolcan a nyaron amikor meglatom a tavolabbi rokonokat...
hosszútávon és relatíve néztem a régiós indexeket...
gyanúsan jó a magyar tőzsde...
az pedig külön vicces, hogy a politika topicban napi rendszerességgel gyalázod a "rezsim" teljesítményét, itt pedig "valódi fundamentumokat" próbálsz belelátni egy olyan rali mögé ami mindössze az alapkamat tövig vágásáról és néhány célzott szubvencióról szólt...
ami a BÉT MNB tulajdonlását illeti:
felettébb bizarr konstrukció ez, különösen, hogy már hatalmas hagyományai vannak a jegybankok által megvalósított tőzsdei buborékfújásnak
Apple fun vagyok, akik rendszeresen olvassak hsz-t azok tudjak...
es amikor volt a samsung balhe nehany napig vettem, mar nem emlekszem hogy 3 vagy 5 nap alatt hozott 1 uj ipadpro, billentyuzetet es ceruzat (kb. 2000$ nyereseget)...
Ha borul a bili kinaban, esetleg az usaban recesszio lesz vagy lesz 1 komolyabb korrekcio a piacokon akkor siman lehet majd apple rv-ket venni 80-100$ kozott...
Egy atlag befekteto ill. kereskedo nem millio USD-os pozikat vesz fel...
az ilyen hirek amik megjelennek 3-6 honappal a tranzakciok utan, jol felre vezetik az atlag befektetot!!!
szoval nem art fenntartassal fogadni oket...
u.i.: nyilvan Buffet sem ad fel hirdetest ill. hiv fel embereket, hogy eppen milyen rv-ket keszul vasarolni...
;)
"Buffet-et nem zavarja ha az apple arfolyama at megy egy 25-30%-os korrekcion, mert hosszu tavra veszi.... "
Azért gyanítom, a részvényesei nem dicsérnék meg érte :))
Azért fölösleges megvenni valamit a csúcson, mert amúgy van időm kiülni, amíg nyerő lesz.
Ha erre van ideje, akkor arra is van ideje, hogy pozi nélkül kiülje, amíg eljön a jó vásárlási alkalom - s utóbbin nagyságrendekkel nagyobb haszna lenne.
Buffett mar tavaly elkezdte vasarolni az apple-t, szamara komoly erteket jelent, mert az apple hatalmas keszpenz allomannyal rendelkezik...
es ha sikerul haza hozni Trump intezkedesei miatt akkor komoly erteket kepvisel szamara...
Buffet-et nem zavarja ha az apple arfolyama at megy egy 25-30%-os korrekcion, mert hosszu tavra veszi....
Valahogy mostanaban azonban nem dobalozik az exonmobillal....
Usa mindig is a lehetosegek orszaga volt,de velemenyem szerint Azsiaban sokkal nagyobb gazdasagi novekedes lesz a kovetkezo 15-25 evben, mar csak demografiai okok miatt is...
Kina sem veletlenul lett a vilag 2. legnagyobb gazdasaga....
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.