Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Trumpnál nem lehet biztos az emelkedés bármilyen csapda rajzolódik is a grafin!
Emlékezzünk csak a választásokkor is milyen gáz nyilatkozatai is voltak.Hányszor kellett korrigálnia...:-)))
Ahogy olvasni,ez nem szűnt meg,a leendő miniszterei sem értenek vele 1et!
Putyin simán zsarolja!!
március 12-15 körül megyek síelni a családdal Nassfeldre, meg tudnád mondani, milyen lesz a hóhelyzet? csak mert még nem vettem az új kocsira csomagtartót és ha úgyse lesz hó, akkor nem erőltetem a dolgot, akkor megyünk sílécek nélkül. úgy látom, járatos vagy a jóslatokban, remélem, tudsz segíteni
Ez csak azoknak tűnik így, akik azt hiszik, hogy bármilyen cselekedet gazdasági hatása azonnal kezdődik és azonnal szűnik meg a személyi cserékkel. Ez soha sem volt így természetesen, mert lehetetlen lenne. Tehát ha bármilyen nagy probléma lenne mondjuk fél év múlva, az valószínűleg az elmúlt 16 év problematikája. Viszont ebben az esetben szinte mindenkire haragudni kellene, ez viszont szintén lehetetlen, hiszen a média emberek tulajdonában van. :)
ha komolyan vesszük a trump-hoover analógiát (hozzá hasonlították sokan trumpot), akkor felettébb valószínűtlen, hogy az elkövetkező hónapokban dőlne be az amerikai piac
hoover is márciusban vette át a kormányrudat a dow meg csak októberben omlott össze, addig még egy szép ralira is futotta
ha most is vmi hasonló lenne, akkor:
1 obama megmenekülne az általa összehozott bullshit tenger következményeiről (az 1929-es fiaskó kapcsán is hoovert találták meg...) és
2. trump után minden mehetne úgy tovább ahogy addig (elvégre ő cseszett el mindent:) )
szóval summa summarum, nem csodálkoznék azon ha néhány napon belül 20 ezer fölé mászna a Dow és így búcsúztatná obama fantasztikusan "sikeres" elnökségét:)
oszt még mászna pár ezer pontot felfelé
persze ettől még lazán lehet Európában vagy a Közel Keleten válság, az kifejezetten hasznos az amerikai buborék továbbfújásához
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.