Hát a BBC,ZDF,RTL ,Politico,:DDD Az objektiv kiegyensúlyozott tájékoztatás bajnokai.:DD a kiegyensúlyozottsághoz gyártanak rögtön egy alternativ valóságot is igy már hátra lehet dőlni hisz minden állitásuk valósággá válik.
Nem azt kértem,hogy kioktass,csak annyit,hogy írj màr pàr független,igazmondó médiumot.Az a baj,hogy màr az is sértő szàmotokra,ha valaki kérdez valamit.Ahogy politikust sem neveztek meg soha,hogy kit preferàlnàtok,ezek szerint független médiumokat sem írsz sajnos.
Először az iskolát javasolom, utána meg már magadtól is képes leszel különbséget tenni. Origó, vadhajtások, nyugatifény, balramagyar, stb. belenézel és a legjobb esetben is elhányod magad. Amikor idáig eljutsz, akkor érzékelni fogod a valódi valóságot.
Eszméletlen vagy,meg sem próbàlsz càfolni. Szerintem te fel sem fogod azt,hogy mit írok.Bàr nem vagy még teljesen elemedben,mert nem írod oda a mondataid végére,hogy "he"?
Hoppá, micsoda ellenérv. A példa arra volt - gyengébbek kedvéért, bár itt nem gyengeségről lehet szó, hanem utalgatásról az én nézeteimre célozgatva, bár én nem szoktam szobrokat döntögetni - hogy kik is csinálták, honnan jöttek, milyen ellenségképük van. A Sztálin szobrot sem a "nácik" döntötték le. Ők szépen felosztották vele Lengyelországot (Ribbentrop-Molotov paktum). Gondold akkor végig, hogy a Sztálin szobrot kik "döntötték le" és van-e közük a szélsőséges eszmékhez ?
Ha a jogállamiság fontos nekik akkor Fegyőr miért mondod olyat hogy Ő ennél radikálisabb....👎Ez nagyon jogállamiság 👎 Mindkettő oldalon van probaganda újságírás.Sot mindenhol a világon.
Így már érthető vagy, hogy az ilyen agymosó takonyárpi féle lapokból szűröd le az ostoba következtetéseidet. Még azt is el tudom képzelni, hogy ez a lavor-komcsi egy szót sem ejtett ezzel a témával és tartalommal kapcsolatban. Takonyárpi dolgozik, mossa az agyatokat rendesen.
Nyilvân megérteni meg lehet egy egyszerű,primitív tőmondatot is,nem is ezzel volt a problémàm,de ezek szerint te nem tudsz értelmezni egy olyan mondatot amiben 5 szónàl több van.
Te még mindig nem tanultàl még egy bővített mondatot leírni?Nem kell,hogy értelmes vagy igaz legyen csak sugàrozza azt,hogy nem vagy ennyire végtelenül egyszerű🙂
Elképzelem a lengyelek repeső örömét, hogy az oroszok védik az ő "valamelyest más kulturális és vallásos hagyományaikat" az EU-val szemben ! :) Ne bántsátok a kémeinket! - mondhatta volna Lavrov. Tökéletes bukta nemcsak Kaczynskinek hanem Orbánnak is.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️