akit érdekel:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2009. december 7-én meghirdetett optikai kábelátvágás következtében keletkezett károk végleges helyreállítása, hálózatunk stabilizálása új időpontban, 2010. január 19-én valósul meg.
Ennek következtében 2010. január 19-én, 00:30 óra és 12:00 óra között
kábel TV, internet- és telefonszolgáltatásunk nem lesz elérhető az alábbi területeken:
- Budapest XXII. kerület
- Baracska, Ercsi, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék, Martonvásár, Százhalombatta, Tárnok, Tordas, Velence, Gárdony
továbbá internet- és telefonszolgáltatásunk nem lesz elérhető
- Budapest IX., X. és XIX. kerületekben
- Üröm
A hiba kijavítását követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen.
nekem az előbb is volt net-kimaradásom, bár holnapra jelezték
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2009. december 7-én meghirdetett optikai kábelátvágás következtében keletkezett károk végleges helyreállítása, hálózatunk stabilizálása új időpontban, 2010. január 19-én valósul meg.
Ennek következtében 2010. január 19-én, 00:30 óra és 12:00 óra között
kábel TV, internet- és telefonszolgáltatásunk nem lesz elérhető az alábbi területeken:
- Budapest XXII. kerület
- Baracska, Ercsi, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék, Martonvásár, Százhalombatta, Tárnok, Tordas, Velence, Gárdony
továbbá internet- és telefonszolgáltatásunk nem lesz elérhető
- Budapest IX., X. és XIX. kerületekben
- Üröm
A hiba kijavítását követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen.
nekem az előbb is volt net-kimaradásom, bár holnapra jelezték
FIBERNET Óóóó....
szolgáltatást ez a "remek" cég...
azóta.....azóta nos a szolgáltatásnak jóindulattal sem nevezhető tevékenység, enyhén megkeserítette életem..
hétvégén általában nem vagy csak néha néha...akkor is szakadozva...na és a gyorsaságot már ne is említve..:(
ha panaszoltam volna...nem elérhető...munkatársaink bla bla bla...tartsa a vonalat.../ reggelig??../
ja és hab a tortán...ha a szolgáltatás kiesés nem haladja meg a 72 órát akkor nincs semmi..szerintük! azaz általam magyarra fordítva: ezek szerint a nem kevés előfizetési díjért cserébe elég lenne hetente kétszer..hehe..
szóval akinek netán ezzel azúri céggel...és még tartja...vagy csőkos vagy fortuna kegyeltje...
én meg MENEKÜLÉS felkiáltásal uccu el innét...
hiába más a tőzsdei veszteség az még esetleg elviselhető mértékű, és más a mazochizmus...na azt nem!