Szerencsére én még erősen plusszban vagyok (lehet nem sokáig :) ) de bele se merek gondolni, hogy mennyinél lennék ha nem ugra-bugrálok. A lényeg a türelem. Nekem nagyon tetszik ez a cég, bízom benne.
1400 alatt nem adjuk. :)
Ma szerintem a tegnapi minusz egy részét visszadja.
tomalex! en fel eve kezdtem el tozsdezni, eloszor +10%ban voltam 1 honap alatt, azt hittem, megtalaltam egy konnyu penzkeresesi modot, aztan s azota minusz 15%ban vagyok az indulo tokemhez kepest...
korabban sokat ki-be ugraltam, folyton kereskedesi kenyszerem volt (van), de en is rajottem, csak a brokereket hizlalom... most mar kisse megfontoltabb vagyok, talan tapasztaltabb, nem tudom..
aug. vegere terveztem, hogy 0ra hozom az egyenlegem, marmint a vesztesegem.. nem jott ossze, most minusz 215 ezer... :-((( de kitartok, nem adom el a papirt, mert korabban rensdszerint mikor eladtam kisebb-nagyobb veszteseggel, mindig emelkedett utana... a brokihizlalda veget ert... kivarok... en sem adom el 1400ig
Megyegyeztünk és én még venni is fogok.... Meg befejeztem a ki-be ugrálásokat mert csak a brokit gazdagítom vele és rengeteg időm elmegy és sok a munka....
Törölt felhasználó2009. 09. 02. 20:54
a mai nap nem volt felemelo, s gondolom, velem egyutt masok is kisertest ereztek, hogy eladjak a papirt, en megis azt mondom, tartom.
Viszont zseton van, hogy a hitelállomány jelentősen nőjön. Agresszívan hírdetni kell, hogy jöjjenek az emberek és piaci részesedésüket növeljék. Érdekes, hogy egyre jobban növekszik a vállalati hitelezés és a lakossági baknkámlák száma 2x-rese a tavalyinak.
Szerintem meglesz az éves 10 milliárd nettó profit ami részvényenként 150 ft-ot jelentene az nem olyan rossz.
Én még tartom a pakkomat és még venni szeretnék. Nekem nagyon tetszik a 2. negyedéves adat. Erős a gyanúm, hogy a 3. negyedéves se lesz rossz. Az államtól kapott hitelállományt még fel se használták.
FHB:Most vedd!