Köszi ezt a részletes leírást a cégről!
Azért érdekelne, hogy az elkövetkező hetekben a gyj. befolyásolja az árat vagy az OTP és a világpiaci események? Gondolom persze ez utóbbi, de a gyj. után mekkora lehet a fair érték?
Szép volt a záró!
Szépen húztak még az áron, hogy holnap már 4-jegyű vevőket is lássunk a könyvben :)
Valszleg meglesz a 3. rés felfelé!
Elég szép forgalommal törtük a ford. fejváll nyakvonalat: link
Célár valahol 1200 alatt...
Köszi a "kimerítő" összefoglalódat, most már, hogy segítettél, jönnek elő az "emlékek"+ számok...
A Spédernek mennyi lehet már? Úgy tudom, hogy elég olcsón veszegette...
Ez legyen az ő bajuk. Biztosan van akinek így is megéri. Ha valaki biztosra megy akkor a realizálás után már nem forgatja vissza a kamatadó összegét.Mert előbb utóbb tudjuk, hogy adóbevallás stb... Ezt leszámíthatja az újra befektethető tőkéből meg a brókerdíjból. Lehet, hogy nem is lesz így olyan számottevően több darab részvénye a visszavásárlás után. De mindenki maga tudja, hogy éppen neki ez megéri vagy sem.
lehet igazad van csak akik itt b@szták a rezet azok valszeg nem több évre vettek pár hete hanem a mostani ugrásra.
hosszutávon tuti nem ez volt a tetö.
De majd úgyis jönnek és megírják a frankót az állandóan a nap 24 órájában itt lévő, és már a nicknevükben is pszichológiai hatás gyakorlók, hogy mi is lesz.
Nem nagyon lehet szó tömésről.Végignézve a részvény történetét 1000 Ft-os kibocsátás 4000 Ft-os tőzsdei bevezetés, majd kb: 16000-es árfolyam, ezt követően tizedelés aminek következtében az árfolyam 1600 körül lett. Majd az ár 2300 környékén amikor 30 millió darabot megvesznek ezen az áron. A tulajdonosi strukturában azt írják, hogy a közkézhányad valahol 1.6 millió db körül volt áprilisban. Ezután még 8 millió db ot bevezettek a tőzsdére pár hete. Plussz az amit az állam birtokol kb 40 millió darab a kölcsönpénzért cserébe, amire visszavásárlási jogot kötöttek valami 600 akárhány forintért amikor a kölcsönt visszafizetik??? Hát ezeket ismerve és elgondolkodva lehet, hogy pár év és ez is valahol 6000-8000 Ft is lehet.Hiszen az a 2300 Ft környékén befektetett 30 milliós pakk tulaja biztosan nem csak 2X -ni szeretné a pénzét. Ilyen nagy mennyiségekkel pedig jól lehet mozgatni az árakat.
is,is:-)
a fene tudja.
én eladtam 918 ért,legföképp azért mert most pár napig nem biztos,hogy tudom figyelni a dolgokat.
esni nem nagyon hagyták,ahogy 900környékén volt rögtön vették.
FHB:Most vedd!