Fhb jelentese meg helentektelen,mert a takarék még nem vitte veghez a totális többséget. Ezert is van ez az igen nyomott arfolyam és kereskedés. Egyszóval bosszú a kisbefektetők felé akik nem adták a papirjaikat 533 ft on .
Sokmindenre nem kellett válaszolni az utóbbi időben... Hogy ezzel mi lesz, az passz. Ahol akár 1db al is lehet 10ft ot manipulálni, ott sztem nem tőzsdézés folyik. Az utóbbi két nap forgalma biztató, de hogy mindig lekötögeti valaki (hogy ezt meg tudja csinálni) az nem. De ha úgy nézzük, h a lekötögetésnek van oka, akkor még jó is lehet. Én tartom, de ha valaki ki akarna vásárolni min 800on, azt hagynám😃
Én mindenki véleményét nagy köszönettel várom!!! Csak haldoklik a topic, soha senki nem nem válaszol semmire... Komolyan érdekelne mások értelmezése a számok láttán!!!
Én pont letojom, hogy ki milyen eredményt ér el a tőzsdén (magamon kívül), de a kamukázást az élet minden frontján utálom. Szóval meg is lepődtem volna, ha d_mode kollega nem írja be a 610 forintos árfolyamnál, hogy ő szerencsére még eladta a 741-es vevőnek a papírjait. Pont úgy, ahogy a nagy ralli elindulása után is kiderült utólag , hogy vett és azóta több lokális csúcson is adott és mélyponton vett. Persze mindig utólag beírva. Az meg nem is zavarja a memóriáját, hogy a 741-es vevőt egy nyakonöntéssel intézték el, tehát vagy ő adott el 150e darab FHB-t (ez persze nem zárható ki) vagy nem tudott a"A 741-es" vevőnek eladni... Semmi baj, láttunk már ilyet... Azért várjuk a véleményt az év végi beszámolóval kapcsolatban persze...
d_mode Mi a véleményed a 2017 éves jelentésről? Az aktuális részvénytulajdonosokról van valami újabb infó?? Jó lenne ismerni a valós tulajdoni hányadokat...
En anno adtam a 741 ft os nagyvevőnek. Szerintem megy le550-560 kitörest visszatesztelni. Nekem is voltak vele emelkedesi teoriaim ,de elengedtem azokat már.
FHB:Most vedd!