Nekik csak 3%-kell az kb. 2M db.Ennél ugye 1-el sem kell nekik több. Jelenleg közkézen kb. 8.6M db van.Na ennek a pakknak a 23%-a kell nekik. Lehet, hogy egymást versengve fogják a kisbüfik odaadni, mert senki sem akar a 23% feletti részbe tartozni.Az ugye mostmár biztos, hogy ki fogják vezetni. Egyszerű, most +100 Ft-ért (633,-) csak 180.000.000,- Ft felárat kell adni. Annyiért ez a 23% meg odaadja...
Három hónap van a maradékra a 90%-ig. Ők tudták az eredményt két napja, mit csináltak eddig? Miért késleltették a bejelentést? ... én helyükbe ajánlatot tettem volna olyan helyeken ahol van 3%! Tudják hova és kinek....! Talán már meg is van 90%!! Netán kevés még, akkor beállnék vételre (vagy valakit megbíznék), ha korrekt akarok lenni, 533-ra és a majré nekem dolgozna, mert senki nem tudja, meddig van ott a vételi ajánlat!!!
Szerintem az a kérdés, hogy hány napos lesz a rally. Továbbá vehetnek e fű alatt megint a BÉT pakkbol nagyobb tételt, hogy nem lehet nyomon követni. Ha nem akkor egyszerű matek alapján ki lehet szamolni a hiányzó részt.
Így sem tippelném,mert szerintem sokan,mint pl te is 700 ft magasságában odaadjátok.Pedig ez a törveny ,ami a pf is lehozott azt sejteti,hogy itt nem sok idő van a vacakolásra....... nekik.....
Amit nem igazán értek, hogy ennyi részvény hol cserélt gazdát, a BÉTen nem hiszem, mert ekkora forgalom nem volt. Ha meg nem a bet akkor nem kellene azt bejelenteni? Kizárt, hogy a nagyok is mentek a brókereikhez vissza váltani....
FHB:Most vedd!