Tisztelt FHB tul. társak! Kételyeim eloszlatása végett
felhívtam a BÉT telefonszámát. Ahol megkérdeztem, hogy a mi az oka a
késlekedésnek - a BÉT Közlemény - Budapest, 2017. július 24. dátummal közzétett
– közleményben szereplő határidőkkel kapcsolatban.
A következő válaszokat kaptam: igen a megjelölt határidő valóban
lejárt, de ő sajnos nem tudja megmondani, hogy miért nem jelent meg új közlemény,
közzététel.
Hogy válaszokat kaphassak írjak a info@bse.hu e-mail
címre, mert hivatalos tájékoztatást nem adhatnak, nem tudnak adni telefonon, mert azt
csak illetékes kollégája adhat.
Azt volt szíves elmondani, hogy a HIVATALOS eredmény
a Takarékbanki ajánlat sikerességéről még nem érkezett meg hozzájuk! (ebből sejtető,
hogy a nem hivatalos már valóban ott van náluk).
Részemről én írásbeli megkereséssel fordultam feléjük, hogy
legyenek szívesek és tájékoztassanak. 24 óra van a válaszra.
Osztom nézeted, de az EGIS egy makulátlan cég volt, amit az FHB -ről és az azt körülvevő helyzetről nem mondható el. Továbbra is meglep, hogy a vészmadarak nem jelentkeznek.
szerintem azt számolgatják, hogy a megszerzett részvényszámmal hogyan tudnák kihozni az elvárt végeredményt. Valamilyen részvényeket hogy vegyenek vagy ne vegyenek figyelembe. Esetleg hogyan próbálják azt utólag ledokumentálni, hogy Lőrinc mégsem eladta, hanem a Takaréknak ajánlotta fel a maga csomagját vagy az MNV-t próbálják meggyőzni, hogy ajánlja fel a csomagját és azon filóznak, hogy hogyan adhatnának érte valami magasabb árat úgy, hogy az ne legyen nyilvánvaló...Szinte biztos, hogy jelen állapotban nincs meg a hőn áhított százalékuk.
Milyen érdekes,hogy míg reggel 4900 db MOL-t is engedett volna vennem az RC day trade-re,addig FHB-ból csak 20.000 db-ot engednének azonos fedezet mellett.
FHB:Most vedd!