"majd a 2-3. limites napon talán adom :D(nekünk csak a napi netto RV db
számos forgalmat kell nézni (vétel-eladás)..abból mindent látni hol
tarthatnak...."
Ja. Meg mondjuk csak azt kell nézni, hogy mikor ütött el az autó és utána visszalépek a járdára.
Aztán mit csinálsz utólag, amikor látsz napközben vagy záróban 2 milliós részvényeladást és jön a közzététel a BÉT-en, hogy csókolom mindenkinek?
Ez most a rulett, itt most megteheti mindenki a tétet aztán vagy piros vagy fekete lesz.
Nem tudja senki, kinek mekkora vételi ár elég már eladásira most, ki mennyire parázik be majd, kit mennyire lehet kiugratni egy holnapi limitessel - 604 ft - azért mert elég lesz neki vagy mert beparázik.
Szóval nem árt szerintem mérlegelni, nehogy sírás legyen a vége...
Én kitartok Csepelben az biztos. 2000-2500 szeretném eladni. Nem tudok mit csinálni, már Opiban hozzászoktam a 4-5x-hez. :D Tényleg nagyon szorítok, aki kitartott, büszke lehet magára!
Az 533 sem volt korrekt részükről. Ha nem akartak volna nagyot kaszálni rajtunk, és a korrekt ajánlatot teszik, már túl lennének a 90 % on.Apropos. Van ám egy folyamatban lévő eljárás az MNB-ben, az 533-al kapcsolatban.Lezárult már ez, vagy jegelik?
Ha 533 feletti a nyitó ár, ne legyenek kételyeitek.... Ekkor jön az "Apu, kezdődik". Majd indit tegyetek már be, 8.55 körül, nem leszek gépközelben. Köszönöm!
Nem megyek bele számháborúba mert anno a saját tőke számításnál is nagyon mellé lőttem.
Majd kiderül nemsokára mi a felállás.
Reméljük látunk hasonlót, mint a Lőrinc papírokban.
szerencsénkre nincs 'jó' stratégia.....
csak drága van és "mégdrágább"...
mekkora 'l.zerek' voltak....570-es ajánlattal meglett volna nekik a 90%......az nem sokkal több pénz....így meg a végén sokkal többe fog kerülni nekik.....
Holnapra nagyon szurkolok Nektek, papír nélkül is. Akik kitartottak, le a kalappal! Tényleg sokan nagyon jól számoltak, hogy 90% lesz, alatta egy kicsivel. Hajrá, tök kíváncsi vagyok erre a dagonyára.
az MNB is erre adta meg az engedélyt - tőzsdén bevezetett rv -90%-a - A rv ....miközben az rv 'fair' értékét a B és C vel együtt számolták, de elérni az A ban kell a 90%-ot...
ÁMEN.
Én módosítottam is a céláraimat, a többit reggeltől látni fogjuk...Ne adjátok olcsón, csak most kell ám nekik igazán!! 3 limites napra min. szükségük lesz, a kérdés, hogy "robbantanak-e" már holnap. Vagy megkapják majd később jóval drágábban...Tudják ezt Ők is, min. 2 napja már ezen agyalnak....
FHB:Most vedd!