Mit vártok a mai naptól? Nekem most fogalmam sincs. Beszaratás felhúzás? Akik tudnak valamit, úgyis mutatni fogják az irányt, ebben bízom. A szokásos bennfentes mutyi.
Thomasnak:
aki azt hiszi, hogy itt a Takarékok akarják felvásárolni az FHB-t, és az ő szándékuk, irányításuk alatt történnek a dolgok, az még mindig -csehszlovákiában- él
Szuper!!! Kabaré ami itt megy... :)
Bezzeg aki régóta figyel ugyebár ..... mint Mi :)
Az mindent tud.
Elárulom full tôkével benne vagyok és az nem kevés.... ezt gondolom sejted hiszen villantottam már párszor a könyvben... :)
T.bank, tak.szövetkezetek 70%
M Lőrinccel már kényelmesen 75 % felett vannak
M Lőrinc és a Takarékok nem ellenérdekeltek, egy csapatban játszanak
M Lőrinc (és a mögöttes személyek) nem két heti "tőzsdézésre" vették pont a megfelelő mennyiséget, pont a megfelelő időben
Bár jogilag még nem, de tulajdonképpen már ők irányítanak, az ő akaratuk érvényesül
a több mint 75% (ami akár már tovább is nőhetett) kényelmes pozíció
a kötelező minimumnnál magasabb fel-ár nem indokolt
Thomastól:
"Megborították baromságokkal újra a topicot.
Nimbus a lebeszélés után vett, mert lapít, ős ellensége a
Pannergy topicból viborg még nem, "gáláns" ajánlatnál meg kell
találni ott, mert itt nem lesz fellelhető, az biztos, ha közben nem vesz.
Takarékok nem kötelezettségüket, kényszerűségből teljesítve
tettek ajánlatot, hanem kerestek módot arra, hogy tudnák növelni, akár 100%-ra
a részüket az FHB-ban.
A kartelhez csatlakozottak közt nincs az MNV, meg a
gázszerelő, így a ZRT-s ötlet is kuka, ha 100%-ot akarnak birtokolni akkor is,
mert azzal semmit nem érnek.
A kifacsart ötletelésnek a végére az ajánlattétel
tesz majd pontot, addig sok "szakmai" hozzászólást fogunk itt olvasni
a vásárolni akarók részéről."
azok kicsodák?.. A Clearstream Banking SA a kereskedelem utáni szolgáltatások vezető europai szállítója. A Deutsche Börse teljes tulajdonú leányvállalata, aki biztosítja a készpénzt és az értékpapirokat azonnal és hatékonyan szállítják a kereskedelmi partnerek között. Kezeli és tárolja az általa bírtokában lévő értékpapirokat ügyfelei nevében. Több mint 300.000 belföldi és nemzetközileg forgalmazott kötvény, részvény és bef.alap jelenleg a Clearstream-nél kerül letétbe. (forrás: traslate.google.hu) Clearstream 9,59% tulajdoni hányaddal rendelkezett ez év márciusában az FHB Nyrt-ben, ML érkezésekor (04.28) 13,1%-ra növelte rv. tulajdoni hányadát. A Cleastream a ML. érdekeltségébe tartozó Konzum PE cégben is tulajdoni hányaddal rendelkezik. A Konzum PE cége, a KZF Vagyonkezelő, ill. a Clearstream FHB- ba való beszállásáról az elnök Vida József így nyílatkozott: "Pénzügyi befektetőkről van szó, és az számunkra jó hír, hogy bíznak a bank eredményességének javulásában, csakúgy, mint a takarékszövetkezetek. Mindenkit aki bízik bennünk és vásáról a részvényekből, örömmel üdvözlünk. Mivel a takarékszövetkezetek részesedése 65% feletti az FHB Jelzálogbankban, a többségi tulajdonosok lépéseit e kisebbségi befektetők megjelenése nem befolyásolja."Pf. 05.23) : Kivezetik az FHB-t, jó pénzt kaphatnak a részvényesek.! Szerintem a kivezetés nélkülöz minden alapot, ahhoz édes kevésnek tartom azon tényt , hogy a Takarékbank kgy. megszavaszta a társaság és az integráció hitelintézet tagjai számára az FHB Jelzálogbank 100 százalékos tulajdonjágának megszerzését.
75% szerintem kevés a Plotinus meg a Konzum is még tőzsdén van. MNV, Lőrinc, Benfenntesek-el nem hiszem h kiakarnak b.ni. De meglátjuk. Én csak azt mondtam h 600+-os kivásárlást tudok elképzelni.
Ez nem beszaratás! Ez egy lehetőség, egy nagy kockázat. És nincs második esély, ha a legrosszabb forgatókönyv valósul meg. Én sem mertem venni hétfő óta. És nem azért mert esetleg 527 lesz a kivásárlási ár és nem 6xx.
De adjanak 7xx keresetek, aki bátor megérdemli. De a másik véglet, ha ajánlatot sem tesznek és elvileg elég a 75%. Nem tudom hogy így van-e, itt írtátok x-dik lehetőségként.
FHB:Most vedd!