Gyönyörű számok. Ha jó a jelentés jövő héten, akkor még mi is megyünk innen szerintem egy 15-30%-ot akkora hisztérikus hype van. Ott szerintem érdemes elgondolkozni egy ideiglenes realizáláson.
Hat nem tudom, nem latszik a folyamatos emelkedesi görbe mint a Nionál vagy az Xpengnél... Egyszer felugrott az árfolyam, ha jól gondolom már beárazta piac az USPS tendert, de ha elbukják akkor ott vissza is fog zuhanni. Így maximum a tender megnyereset kovetoen ugranek bele :)
Úgy tudom gyártanak régóta, most lesz talán holnap egy USPS megbeszélés, ahol már szó lehet arról, hogy nyerheti-e a WKHS a tendert 300k elektromos postai autó beszerzéséről. A másik két beszállító nem elektromos és azért mondják jó beszállónak, mert Biden nyert.
Nekem egyelőre csak NIO van, meg kell várni Q3-at,mert lehet óriási rali lesz belőle,ha lecsengett,és jön korrekció,akkor lehet érdemes lenne tőke 30% Xpeng-et is venni (kérdés mekkorát fog korrekciózni,szerintem lesz még 40$ alatti beszálló. (Tehát nekem 70% NIO, 30% Xpeng lenne a terv)
Feltörekvő EV gyártók