tegnap hogy orultem az xpeng 37.3-as vetelemnek... csak annak nem hogy 41.30 adtam is...kicsit meglepodtem 48nal hogy mit hagytam benne...de a profit az profit! :)
Én már anno is olvastam a NIO “értesítéseidet” OTP topicban, de csak 38 körül jöttem át, ezért kicsit bánom, de egyébként pedig ég és föld a két kereskedés. Nagyon szólhat, persze ennek lehet a másik vége is USA-ban, de ha nem túl mohó valaki jó pénzeket lehet keresni. Úgyhogy köszi!;-) Majd segítsük egymást a jó beszállókkal!:-)
After hours 49+ a Nio :) , hidd el sokan vannak így,velem együtt,utólag visszagondolva nagy hiba volt kihagyni,viszont lesz még itt sok jó lehetőség! Résen kell lenni!
OTPt ne is említsd. Április óta ültem a részvényt, majd amikor bejelentik a korlatozásokat elkezd esni, eladom, 30 percre ra bejelentik a vakcinát, majd pár nap alatt letudta a tavaszra várt maratont... de legalább vigasztal hogy volt Xpengem :)
Már bánom hogy a további Niora szánt pénzből is OTP-t vettem. Jó volt az is, de a tegnapi és mai nap inkább rossz volt, amíg a Nio-t 38-n megvehettem volna és ma már 48-n zárt. Holnap változni fog. Xpeng-et is néztem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire meglódul. Két nap alatt 40% körül lehetett volna vele keresni tisztán. Elgondolkodtató.
> Sziasztok,> Bocs a kérdésért, lehet már volt szó róla, holnap hány órakor lesz a postás gyűlés?> Köszi a választ! The U.S. Postal Service Board of Governors will meet in open session on Nov. 13, 2020, at 9:00 a.m. ET.
Feltörekvő EV gyártók