Vélhetően az OMV mai szándéknyilatkozatán ak köszönhetően felfüggesztésre kerültek a MOL részvényei a BÉT-en. A tőzsde egyelőre nem közölte sem az okot, sem pedig a kereskedés várható elindulásának időpontját.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=88232
akárhogyan is, nincs jobb ajánlatod eddig, de nagylelkű vagyok, és lépek 27600-ra. piacon nem fogsz ennyit kapni, mert Hernádiék most kapják le a 10 körmükről sógorékat, hogy mit képzelnek és azonnal hátraarc, amíg Gy. fel nem emeli intő kezét, hogy eddig és ne tovább!
akárhogyan is, nincs jobb ajánlatod eddig, de nagylelkű vagyok, és lépek 27600-ra. piacon nem fogsz ennyit kapni, mert Hernádiék most kapják le a 10 körmükről sógorékat, hogy mit képzelnek és azonnal hátraarc, amíg Gy. fel nem emeli intő kezét, hogy eddig és ne tovább!
ha összehasonlítjuk, hogy a 27500-zal mennyit nyernék, és a 31500-zal nyernék-e egyáltalán, nem lehet kérdés, hogy csak a 27500-as ajánlat lehet komoly. :)
OTCn az nagyon sok!!!!! CTC max 29000lehet, különben a vevő csak ráfizet-feltéve ha 32000a plafon, és még igy sem kereset annyit hogy tőled vegye meg... menny ki az ecserire, ott több eélyed van h találsz valami balekot.... ;)
sajnos nem publikus.
zsolt se mondta meg.
de azért én tudom :o)
ha van molod, nyugodt lehetsz.
ez egy előre lejátszott parti ... csak a többség felvételről látja :o)
Mennyivel másabb ez a fajta felvásárlás mint az egy hónappal ezelőtti? ÖMV nagyobb tulajdont szerez, amit békés vagy ellenséges célzattal használ fel. Nem a felvásárlás az ellenséges, hanem a nagyobb tulajdoni hányaddal való élés vagy visszaélés. Ha egy hónapja nem engedték, akkor most miért tennék?
a MOL vezetés már akkor szembe került, amikor a Magnólián kersztül suskusolva kipumpáltak maguknak egy kis lovettát a MOL-tól ill. úgy állítják be a nyereséget, ahogy akarják (meg ahogy állambá megengedi, mert azért ő sem néz jó szemmel bármilyen számot :)
másrészről viszont fergetegesen jó munkát végeznek, már ami a cég jövedelmezőségeét, hozzáadott értéket, rv. árfolyamot, stb. illeti.
azért az nagy baj rv-esi szempontból, ha a management csak úgy bebetonozza a pozícióját - márpedig a managementnek mindig is ez volt a baja a kivásárlásokkal - új tulaj gyakran új vezetőséget hoz magával, stb.
én mindig a fejem fogom, amikor Hernádi a gyenge USD-vel meg a drága olajjal jön. valszeg nem azért vették fel a TK Csop.vez.t hogy ne fedezzék ezeket le... mekkora kamudumák :) nem akarnak átnyergelni a politikába? :) sztem mindenki jól járna, kiv. mondjuk a segélyből élő r...k :) na mind1 :)
Felfüggesztve a MOL
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=88232