Topiknyitó: Portfolio 2017. 05. 24. 16:02

Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat  

Ugrás a cikkhez
Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 12:03
Előzmény: törölt hozzászólás
Ha nincs jövedelme, nem ért semmihez, akkor lopni fog.
Ebben az értelemben semmi különbség nincs a politikusok és a cigányok között. A cigányok javára csak az szól, hogy ők nem tehetnek arról, hogy cigányok és lényegesen kevesebbet lopnak.
Hallottál engem valaha is arra panaszkodni, hogy a cigányok lopták el a 3000 milliárdos nyugdíjvagyont? Azt a politikusok tették. És nem védekezhetnek azzal, hogy köztük volt Farkas Flórián is.
Az életet tisztelni kell. Volt egy kesznyéteni ember, aki a saját uborkáját úgy védte, hogy a saját telkén belül, fölhúzott egy belső kerítést, áramot vezetett bele és ezt közhírré is tette a faluban.
Mégis jöttek a cigányok, hogy ellopják az uborkáját. Az egyiküket halálos áramütés érte.
Ilyen elgondolkozik az ember az élet dolgairól. Mi ér többet: az uborka élete vagy egy tolvajé?
A kesznyéteni ember tudott erre egy választ. Sokan válaszolnának erre a kérdésre ugyanígy.
Az öngyilkosságnak is vannak módjai és az öngyilkosságot sem lehet megtiltani. A mélyszegénység méretére utal, hogy a tolvajok akkor is lopnak, amikor tudják,  halálos áramütés érheti őket.
A parlamenti szavazógombok viszont gyengeárammal működnek. Ezzel élnek vissza a választott képviselőink.
ts3 2018. 03. 04. 12:00
Előzmény: #278  Mikieger85
Nem új jelenség, csak eddig kósa, rezsi szilárd, hoppál, és egyéb szerencsétlenekkel mondattak hasonlóakat.
Mikieger85 2018. 03. 04. 11:57
Előzmény: #275  HPeter76
A cigányozó Orbán mondjuk nekem új jelenség, bár lehet csak nem figyeltem eléggé az elmúlt 5-6évben.
Mikieger85 2018. 03. 04. 11:56
Előzmény: #257  pitcairn2
Mivel úgyse holnap akarják beindítani, csak kezdenék építgetni, simán lehetne egy ilyenünk. Mintha már az oroszoknál is lenne ilyesmi, ráadásul a hagyományos reaktorok kiégett fűtőelemeit is hasznosítják benne. Ha meg várni kell a technológia kiforrására, na bumm, 4-5év nem nagy idő, ha 50évre tervezünk. Persze ha egy bukástól tartó kormánypárt akarja még pályafutása utolsó nagy lopását végrehajtani, akkor nagy idő az a 4-5év...
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 11:50
Előzmény: #267  ts3
Én nem ítélkezek. Ilyen a szavazótábor. Nekem is vannak eszményeim, elveim, értékeim, érzéseim. Megoldásaim nincsenek.
A szavazótábornak van választójoga és be is fogja húzni valahová az ikszet. A szavazótábort nem lehet megfosztani a szavazati joguktól. Én nem tartottam volna rossznak egy olyan törvényt, ha valaki a diktatúrában az állampárt tagja volt, akkor a párttagságával megegyező időtartamra ne legyen választó és választható. A budapesti, megyei, megyeszékhelyi PB- és KB-tagokat meg örökre fosszák meg az választhatóságtól.
Nekem ugyanúgy nem kellenek a reformnácik, reformnyilasok, mint a reformkommuniisták. Másokban viszont van erre igény és időnként a nyakamra szavaznak egy karhatalmistát vagy a diktatúra titkosszolgáját.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:47
Előzmény: #271  Dehogynincs
Hát igen választáskor csúcsosodik ki a cigánykérdés..Minden vonatkozásbn célpontá válnak..
Törölt felhasználó 2018. 03. 04. 11:45
Törölt hozzászólás
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:43
Előzmény: #269  ts3
Ültem benne az vítt Kőbányára.. Nagyon kamelós.. na derűs napot..
Franciáké akár egy ""gettó"" hozzá se lehet hasonlítani..Egy szerelvény, na hát mit védenek ezen!!
nem csak Tőled hallottam.. Persze árak beszélnek.. Ruszkiké nagyon menő.. Tárgyról beszélek!!
Na meg a Volvó buszok már esnek szét!!
Törölt felhasználó 2018. 03. 04. 11:42
Törölt hozzászólás
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 11:38
Kádár idején is volt egymillió alkoholistánk. Ha visszafelé számolom a megduplázódás, akkor a nyolcszázezer helyett négyszázezer cigányunk volt. Két cigánynemzedéknek volt munkahelye, állása, jövedelme és két generáció alatt is csak eszkalálódott a helyzet.
A proletariátus a legalacsonyabb osztály egy társadalom hierarchiájában.
Az osztály tagjait proletároknak hívjuk. A proletár a latin proles (gyerek, utód) szóból ered.
http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/Proletari%C3%A1tus
A mai értelmezése alatt az állati létszintre lealacsonyított emberi haszonállatot értünk. Kizárólagos funkciói a munkavégzés, a "fogyasztás" és a szaporodás.
A cigányok nem proletárok. Ha kimondod a cigány szót, akkor nem a munkavégzés az első, ami eszedbe jut róla., hanem a lopás, a segélyek és a szaporodás.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:37
Előzmény: #267  ts3
Jó a szövege.. nincs már náci.. régmúltba nem lehet visszamenni..::)))
ts3 2018. 03. 04. 11:36
Előzmény: #261  HPeter76
"Új ruszki metrószelelvények 10X-er jobbak"
Te meg 10-szer okosabb vagy mint Einstein.
Törölt felhasználó 2018. 03. 04. 11:36
az a titkos terv hogy az ellenzék nyer kétharmaddal
ts3 2018. 03. 04. 11:35
Ez a náci megoldás, vajon miért ez ugrott be neked először?
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:34
Előzmény: #264  Dehogynincs
Épp aztmondja 119 nehzen találják fel magukat.. Hogy mondják ezt ""cigány nem szokja a szántást""
 jó hát igényeikhez közelebb is ÁLLHATNÉK..::)))
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:30
Előzmény: #263  HPeter76
-Kire szavaznék aki a Migrásokat 100%-távol taratani igyekszik,határon kivül!! EGYSZERŰ A KÉRDÉS MÁS PÁRTOK
 ÖSSZEMOSSÁK EFÉLE IGÉNYEIKET!!!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 11:27
Eddig is keveredtek a cigányok a mélyszegényekkel.
Az etnikai jegyek felismerhetők. Ha a Felvidéken vagy Erdélyben meglátok egy cigányt, akkor nem azt mondom, hogy jé itt egy tót, itt egy oláh vagy itt egy elcsatolt magyar, hanem azt, hogy itt egy cigány.
Az etnikai jegyek is felismerhetők. A félvér Obamán is látszott, hogy a sápadtarcúak négernek tartják és valószínűleg a négerek is látták benne a sápadtarcút.
Nálunk is meg lehet állapítani, nemcsak azt, hogy cigány-e, hanem még azt is, hogy "van benne egy vonóval", ha már a cigányzenénél tartunk. Nem tudok jobb definíciót annál, amit használnak: cigány az, akit a környezete annak tart.
Az a történet, amit leírsz, sokkal inkább asszimiláció, mint integráció és egyáltalán nem sikertörténet.
Ugyanilyen asszimiláció folyik a Felvidéken és Erdélyben is. Ami a tótok és oláhok szemszögéből sikertörténet, de a magyarság szempontjából tragédia.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:25
Előzmény: #256  Dehogynincs
kire fogsz szavazni: Miránk..:::)))))):::))))))))))))))))))
Törölt felhasználó 2018. 03. 04. 11:25
Törölt hozzászólás
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 04. 11:23
Előzmény: #259  ts3
Új ruszki metrószelelvények 10X-er jobbak az Alstométól(franciák orrolnak is ránk) az  gondod nem z Eu píacát növeltük akkor ezt mondjad..Külön kocsi szerelvények mi kell még NEM TUDTÁTOK MEGHEKKELNI!!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek