És itt most nem arról van szó, hogy szerdán éppen sp 2084 vagy 2020 lesz, hanem arról, hogy jelenleg egy grafikon dinamikája, "idegessége", az ellenállások és támaszok elérésébe fektetett energia mit valószínűsíthet nagyobb eséllyel. Mindettől függetlenül lehet h1/h4-et kereskedni, csak mindig ott motoszkál bennem a heti/havi.
Ha tisztán csak ta-ban gondolkodok, akkor daxot és sp-t lefelé várom, hogy mikor és miért, meg ki és mit böfög majd, fogalmam sincs. Minap felnéztem Cimballi blogjára, és sp elemzése kb egyezett azzal amit gondolok, bár a korri mélységén persze lehet vitatkozni meg mélázni, mert ugye az alapok stb... No, majd elválik.
Jogos, csak valami konkrétat muszáj mondaniuk ma szerintem, különben beállhatnak görögök mellé a paródiába színésztársnak... :) És az elég nagy blama, már az eddigiekhez képest is.
Igazából tökmindegy meddig beszélgetnek ma, vagy épp holnap, vagy épp csütörtökön, lásd vadi hozzászólását. Olyan volumenű a probléma (amit ráadásul az EU saját magának köszönhet), hogy a megoldás egy hosszabb folyamat végeredménye lehet.
Egy szóval se mondtam, hogy emigrálok, csak chartot nem rakok fel többé.Fundás hozzászólásaim majd lesznek néha. Ha bárki úgy gondolja, hogy szeretne olyan chartot látni, ami tükrözi mit gondolok felfelé és lefelé az eurusd-ről, AUD, NZDusd USDcad-ról, sp500 & dax, kávé, wti aranyról, néha olaszokról, gbpusd, EUR/HUF, GBP/HUF, és titkos kedvencemről a kemencében sült csülök pékné módjáról, küldjön egy mailt a koviendre74@gmail.com címre az itteni nickjének megjelölésével, és mail-ben bővebb magyarázattal kisebb nagyobb rendszerességgel el fogom küldeni a chartokat.
Jelenleg mind daxon, mind eurusd-n azt látom, hogy sem a korrekció végét, sem a célt nem láttuk. Ami sok fejtörést okoz, az a kínai piac. Tudom, nem olyan jellegű, mint sp vagy dax, de egy óriási felkiáltójel.
Örülők, hogy nem vonultál illegalitásba!
Igaz, hogy feneketlen kút, de más érdekek vezérelhetik az eur bele szórását.
Sem a NATO, sem az unio nem akarja az orosz befolyás terjeszkedését.
A shortod biztosan jó lesz reggelre, sajna nekem nincsen és pénteken este azt bántam, hogy nem nyitottam longot, most már kicsit sem sajnálom.
EU kiegészítés2: a Jani összefoglalója mentén életszerű lehet a háromszöges megfejtés. Túl nagy a probléma ahhoz, hogy pikk-pakk végleges megoldással álljanak föl ma estig -> életszerűbb lenne, ha azzal zárulna a mai nap, hogy ezt felismerve egy többhetes cselekvéstervet és mérföldköveket hagynak csak jóvá.
Ma annyit hirdetnek csak ki szerintem, hogy ezt a tervet beharangozzák + ennek érdekében nem engedik összeomlani a görög bankrendszert, és elindítják a heti etapokra bontott folyamatosan kontrollált átalakítási folyamat.
Ez passzolna a háromszöges párhónapos folytatáshoz is legjobban.
EU kiegészítés: felrakok még egy képet, amelyen a párhónapos folytatás egy jelenleg még érvényes forgatókönyve látható. Az eddig látható párhónapos alakzat támogatja, nem lepne meg ez a folytatás sem.
Ezt az alakzatot csupa korrektív szerkezetű "hármasok" építik, amelyhez a piros-fehér-zöld zónában alakulhatnak ki jó hozam-kockázatú set-upok.
EUR/USD