Akkor már érted, miért írtam, hogy várakozáson felüli, különösen a napi időráfordítást is figyelembe véve. Többek között ezért kértem év elején kereskedési infókat a fórumtársaktól, ha emlékszel.
Hozzáteszem, vannak közülük páran itt, akik ügyesek vagy a múlt évi eredményeiket látva még ügyesebbek.
Augusztusban lesz egy éve, h forexezek, s mivel jó részt trendeltünk meg voltak a fő irányok ott egész tűrhetően(értsd nyereséggel) ment, de mikor beléptünk ebbe a korrekciós(vagy talán fordulat előkészítő fázisba) egyik korábbi "stratégiám" se működött igazán(értsd veszteség).
most mással próbálkozom és jóval rövidebb távokat célzok meg fel akkora pozikkal még ki nem derül, h működik(profitábilis).
ha lemennénk 1.08xx-hez (nem hinném) még range trade is lehet belőle, ha beszorulunk 1.08xx és 1.14xx közé...
végül is ez jó 600 pip.
de majd Vadi mondja a tutit, ha van ilyen.
Hát a 95 %-át még demón nyitom, minden nap fedezek fel valami újat és jót, igyekszem a nekem való tf-ket és a hozzávaló jeleket meglelni. Egyenlőre pozitív az egyenlegem élesbe, remélem, hogy így is marad :))
Sajnos mélyebben nem tudok belemenni a korrekciós mozgásokba, jelenleg minden időmet a dax tanulmányozása köti le. Napi 1x2x ránézek az euróra. Ha olyan szitut látok belenyitok shortba, stop-csúszóstop elhelyez és ennyi :))
EUR/USD