kepfeltolteses linkeket nem tudom megnyitni a desktopomon....
laptopot meg lusta vagyok ezert bekapcsolni.....
olvasgatam a hozzaszolasaidat es masoket is......
Szerinted az AUD/USD trendbe van ill. volt?
EUR/USD?
GBP/USD?
NZD/USD?
Szeinted erdemes a trendet lekereskedni?
ill. erdemes-e a trend ellen kereskedni?
Nem bantasbol mondom,de szerintem az ar a legjobb indikator....
Hasznaltam regebben sokat, MACD,RSI,STOCH es nyilvan alap beallitasban ott van a grafikonomon az MA (200,50,20),de alapertelmezesben csak 200 jeleniti meg.....es az arat
;)
Szerintem celszeru lenne nehany statisztikai adat utan nezned ha RSI ill. STOCH hasznalsz (ill. erre alapozod a kereskedesed)
hogy egyaltalan ezek az indikatorok mit jeleznek es hogy hogyan lehet oket jol hasznalni, nyeresegesen....)
Nyilvan erdemes volna az idotavon is megvizsgalni ezeket....
Ha lesz idom ezzel foglalkozni lehet, hogy feldobok nehany statisztikai adatot vagy esetleg elkuldom neked emailben.....
,de nem igerem hamar, ha lesz idom....
az utolso belepom AUD/USD-nal 0.87183
NZD/USD-nal pedig 0.78056
(bar ez a ket pozicio csak bovitese az elozoeknek)
es csak erdekesseg keppen ha erdekel utana nezhetsz miket irtam az AUD/USD-rol
van 1 pozim ami 0.93656-rol van es a jelenlegi kb. 680pipbol tobb mint 600 nalam van
es van nehany alacsonyabb belepo is....
;)
es nagy valoszinuseggel ha veget er a trend vissza fogok adni a nyeresegbol kb. 20%-ot......,de nem fog annyira fajni....
es kitudja lehet, hogy lesz abbol a 600pipbol, 1000, 1500....sose lehet tudni...
Legyen szep hetveged!
laptopot meg lusta vagyok ezert bekapcsolni.....
olvasgatam a hozzaszolasaidat es masoket is......
Szerinted az AUD/USD trendbe van ill. volt?
EUR/USD?
GBP/USD?
NZD/USD?
Szeinted erdemes a trendet lekereskedni?
ill. erdemes-e a trend ellen kereskedni?
Nem bantasbol mondom,de szerintem az ar a legjobb indikator....
Hasznaltam regebben sokat, MACD,RSI,STOCH es nyilvan alap beallitasban ott van a grafikonomon az MA (200,50,20),de alapertelmezesben csak 200 jeleniti meg.....es az arat
;)
Szerintem celszeru lenne nehany statisztikai adat utan nezned ha RSI ill. STOCH hasznalsz (ill. erre alapozod a kereskedesed)
hogy egyaltalan ezek az indikatorok mit jeleznek es hogy hogyan lehet oket jol hasznalni, nyeresegesen....)
Nyilvan erdemes volna az idotavon is megvizsgalni ezeket....
Ha lesz idom ezzel foglalkozni lehet, hogy feldobok nehany statisztikai adatot vagy esetleg elkuldom neked emailben.....
,de nem igerem hamar, ha lesz idom....
az utolso belepom AUD/USD-nal 0.87183
NZD/USD-nal pedig 0.78056
(bar ez a ket pozicio csak bovitese az elozoeknek)
es csak erdekesseg keppen ha erdekel utana nezhetsz miket irtam az AUD/USD-rol
van 1 pozim ami 0.93656-rol van es a jelenlegi kb. 680pipbol tobb mint 600 nalam van
es van nehany alacsonyabb belepo is....
;)
es nagy valoszinuseggel ha veget er a trend vissza fogok adni a nyeresegbol kb. 20%-ot......,de nem fog annyira fajni....
es kitudja lehet, hogy lesz abbol a 600pipbol, 1000, 1500....sose lehet tudni...
Legyen szep hetveged!
EUR/USD