nem azt mondtam,hogy le kell mennie 1.134 ig,akár 1.137 is lehet az alja,holnap elválik. dollár index azért tudna még menni long irányba,szintig,ott jobban hiányolom a folytatást,mint EUR-USD esetében. Mindenesetre EUR-USD-t hétvégére vissza kell húzni ha folytatni akarja a múltheti long kitörést 1.16 fölé.
Lehet igazad van, de most nem látom bele a 1.1340 szintet. Magyarázatom különösebben nincs csak alacsonyabb TF-n az trenderősitő alakzat szétesett. De persze ez önmagában nem jelent semmit...
H4-en van egy gyenge short jelem, de én is úgy vagyok vele hogy várjuk meg az aljat. Ma rá-rá néztem, de csak sávozott. Óráson én is látom a potenciális kitörés lehetőségét, mintha egy zászló lenne az általad megadott célárral, M15-ön meg egy 3szög 1.1425 környékére. Hetesen meg még mindíg ott az 1.1630 - 1.17 közti kitörés. Én most kb ennyit látok.
egyáltalán nem shortos... mondjuk fordítottan mozog általában az EUR/USD-vel szóval mitől lenne most shortos.. ha a dollár gyengülne mert megcélozza a 1.1680 akkor a jen is 107 alatt lesz...(szerintem)
Lehetséges. Mindenesetre ebben a zónában nem kötök én sem. Most a Csoli által mozizásnak titulált időszak van :))) (Amúgy meg az indikátorok is semlegesek nálam)
EUR/USD