Jelenleg hetesen egy long kitörés van ami átmehet haviba,ebben az esetben már megvolt valóban tavaly az alja 1.12 körül ha viszont a hetes kitörés nem vált át havi fordulóra akkor valóban jöhet a tavalyról bent maradt Macron rés betöltése is akár. Jelenleg úgy néz ki,hogy van esély havi fordulóra,egyébként ha nem technikai alapon próbálnám az irányt keresni akkor szerintem már fundásan is inkább a long irány lesz ettől az évtől komunikálva. Mivel a legtöbb kereskedő nem fundás hanem technikai alapon kereskedik így értelemszerűen egy hetes long kitöréskor a long folytatását feltételezi,ezért 1.16 fölé várja. Hétfőt írtam de lehet,hogy csak pénteken lesz 1.16 fölött,a lényeg az irány,az idő a legnehezebben meghatározható faktor.
Szarvasvadász: Ha még nem adtad fel a fórumot - remélem nem, mert Csoli is nagyon hiányzik.... - kérlek, véleményeznéd a meglátásomat?"Csak egy tipp: 1.1370 - 1.1400... Aztán 1.16xx. De mégegyszer mondom, ez nem biztos. A célzónát szerintem Szarvasvadász vagy Breakeven tudja. Ami viszont biztos, az az, amit Szarvasvadász írt hétfőn. 1.1309 felett csak korrekció. Azaz down trend van az én olvasatomba (a 2 "letalpalás" közé húzott vonal igencsak felfelé mutat. Mégegyszer leszögezném, hogy ez csak az én véleményem)"
jan. 2-től jan. 10-ig "a" hullám Most vagyunk a "b" hullám "a" hullámában, ami talán még nincs vége. A "b" hullám végét az általad írt 1.34 fölé várom és onnan indul a "c" hullám fel. Tévedés fenntartva
Mindent elfogadok...de magyarázd meg nekem,hogy hétfőn mitől megy 1.16 fölé,mitől gyengül a dollár 150 pip-t?Ma is,tegnap is mindenki 1.16-1.17-es szintet várt....Mi alapján,mert biztosan van rá magyarázat....? Én úgy gondolom,hogy 2018.január óta egy folyamatos dollár erősödés van folyamatban,aminek a vége valahol 1.06-1.07 körül lesz....
naposon nézve 1.144 az elsődleges és 1.134 a másodlagos long határ,erős trend esetén 1.144 fölül kellene indulnia a következő long hullámnak,de még az is belefér ha egy mély 1.134 fölötti korrekciós szakasz jönne,erre azért jelenleg minimális esélyt látok
úgy gondolom,hogy ez a nap a második korrekciós nap,és,hogy a long a jövő héten folytatódhat akár már hétfőn is 1.16 fölé,ma gondolom már nem várható nagyobb mozgás semerre.
EUR/USD