Szép kis hír.... Mültkor elhintették hogy milyen rendesek lesznek nem rvt adnak a hitelezőiknek. Akkor is látszott hogy kamuznak.... Nem ártana a felügyeletnek megnézni a cég közleményeit
egy éve július 11-én 1.8 Ft-on nyitott és 1.9 Ft-on zárt - egy év alatt 100 szorozott ! és holnaphoz egy éve indult meg forgalommal 12-én 1.9 nyitó - 2.2 záró , majd 13-án 2.6 nyitó 3.4 záró (majd még 17-én visszaesett 2 Ft-ra , aztán két nap tétovázás , és megindult)
Ja, 500-nál már nagyobb lenne a kapitalizációja még sok prémium kategóriás cégnél is. Lehet, hogy lesz annyi, de kb. annyi a valószínűsége, minthogy a Masterplast vagy a Pannergy 2000 lesz, csak nagyobb a lefelé kockázata.
1000-re azért mostanában még ne várjad ahhoz képest hogy új reges vagy és kezdőnek állítod be magad, ez a KissGoodbye szlogen elég furcsán hangzik tőled netán klón-e vagy?
Nem tudom a párom mennyiért vette anno de miután meghalt 2ft ert. Bukott vele sztem rendesen. :( Én nem akarok. Nem vagyok hozzá értő de érdekel mi lesz az Est sorsa hamar ilyen fura helyzetben örököltük.... Drukkolok neki minden nap, hogy emelkedjen. :) max 1000ig mennek fel ott sztem KissGoodbye lenne.
Sajnálom. Szurkolok, hogy jól sikerüljön kiszállni. Remélem, alacsony
beszállóval örökölted. Vigasztaljon, hogy egyébként lehet, közelébe se
jöttél volna a tőzsdének. Sok sikert!
"1. aki nem tudja a kiszállási pontot 2. az nem tudja a beszállási pontot sem 3. aki az előző kettőt nem tudja, annak pozíciója sem lehet 4. nincs is neki 5. és ne is legyen."
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))