Ez innentől kezdve egy nagyon szép történet is lehet, a gazdaság még rengeteg lehetőséget biztosít, a munkaerő hiány jelenthet gondot. Viszont ha úgy van ahogy többen is gondolják, és én is ide tartozok, akkor fű alatt az új vezetés már megvan! Tulajdonképpen ezzel már sokminden eldőlt, csak még nem tudjuk. Ha hagyják nagyon bezuhanni az árat, akkor még magukban sem bíznak, mert ha jó az elképzelés, a holdudvar szívni fogja fel az eladásra kínált rv. - ket.
Sajnos persze nem élhetünk lila ködben, egy újabb válság jelei jelen vannak, de véleményem szerint ez még várat magára 2008 nagyon megtörte hosszú évekre a korábbi trendeket, még van hely felfele. A hírek hangjai erősen ellentmondóak, amik a médián keresztül jönnek! Ez szándékos, folyamatos szabályozóként hat ránk ez fontos így kell lennie, ne legyünk túl buzgók, de ne is adjuk fel. Akkor kezd baj lenni ha ez a finom egyensúly felborul, az gyanús.
Igen, mindenki úgy tesz ahogy jónak látja, a céljai szerint. Ha azok lesznek túlsúlyban akik úgy tesznek mint J. K., ami részemről nem megvetendő,- mert ez volt a stratégiája -,akkor pár hétre, hónapra beverhetik az árát, viszont később ha szép cég alakul akkor egy folyamatosan, jól adagolt, finom bővülés, és emelkedés várható! Aminek még szerintem van konjunktúrája, ebben hittem igazából a kezdetek óta, hogy most még nem éri meg szétbarmolni, szét lopni, hazudni, ezt a céget!!!
Igaz maga a cég,nem start up, viszont lehet az az új, vagy egy rég prosperáló hazug bejelentésekkel. De én hiszek egy jó váltàsban, mindenki érdekében.
Mármint, hogy ne rohannák le azt aki majd nem ad el. Kinek mi a célja! Én tartani fogom, hiszek, bár rengeteget hallani más országokban is csaló start upperekről. Ha lenne egy tisztességes vezetés, ami meghúzná szépen, megfelelően adagolva a megfelelő bejelentéseket, a megfelelő időben, a megfelelő helyen, és minőségben. Azután persze úgy is tesz. Ezt kivárom, nem kapkodok sehova, van pár évem rá, és akkor talán nem kell elhagynom szeretett kiszámíthatatlan, ha az a célom, hogy öregedvén ne egy 15nm-es kőkunyhóba lehetetlenüljek el.
Szegény marslako.. régota vártuk ezt a végzést és ö sehol. Remélem kolléga jol van ! Mindenkinek szeretnék gratulálni aki hozzám hasonloan tartotta, kitartott . Lassacskán eljön az idö, hogy az álom célár az orcánkba böfög . azért egy személyes megjegyzés kiváncsi lennék arra kik tartották még rajtam kivül 1.9 -3 ft os árral .Környezetemben akivel beszéltem rola mindenki réges rég eladta volna .. Hát én, és még sokan innen a forumrol, szembementek az árral ami rizikos de jo is lehet belöle :) Idézném egy kedves forum társunkat mosoly , kézre ülés, kivárás, mindenkinek jo hirekkel teli sikeres kereskedést kívánok a jövöben . Ahogy mindig is mondtam tartani-kitartani :)
Ahhoz képest rengeteg kisbefektetőnek van, lásd topikok. És ha így lenne ne tetetnétek hűségesküt mindenkivel és rohannátok le azt aki eladott
Törölt felhasználó2018. 03. 15. 10:51
nem szornak senkire semmit 80% át megvették a részvényeket és hitelezök
részvényei is le vannak zsirozva uj cég született evvel a jogerössel,a
név az megváltozik vagy nem kiderül,lehet leszállni a magas lorol hogy
megmondtam ,,hogy megmondtam,itt csak kevesen voltak biztosan hogy jo
lesz,érdekes ilyenkor mindenki elöjön és jopofizik de mikor saros volt
minden alig voltak szégyelje mindenki magát,kinem
inge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia, a sok-sok éves türelem végül meghozta az eredményét, innentől új időszámítás kezdődik ! BCS-nek üzenem, ha itt van nyomjon egy + És ez sem maradhat el ;)) Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az
önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen
az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a
sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett
gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és
rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos
elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr,
amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))