jöttök ide belerúgni azokba, akik már egyébként is maguk alatt vannak. vajon ha szemben állnánk egymással élesben, akkor is így beszélnél? Vállalnád akkor is ezt a kárörvendő szöveget? bele a szemünkbe?
Ómlik!mindenképp,ha nav elmeszeli akkor is ha nem akkor is több tonna részvény kerül piacra nincs aki ezt felszívja.tehát jobb hír időhúzással szépen még most adagolni a még meglévő gyenge hívőkre 80huf volt a VIP kiszálló.1,1huf-képest akik több millió darabot vettek ott ronggyá keresték magukat.
Ómlik!mindenképp,ha nav elmeszeli akkor is ha nem akkor is több tonna részvény kerül piacra nincs aki ezt felszívja.tehát jobb hír időhúzással szépen még most adagolni a még meglévő gyenge hívőkre 80huf volt a VIP kiszálló.1,1huf-képest akik több millió darabot vettek ott ronggyá keresték magukat.
Vagyok,vagyok,de semmi több ! Én nem "harcolok" itt senkivel. Most sem sunyítottam. Megint elmondtam,hogy mikor mennyivel "vagyok" . A többi az én dolgom. Ha bukom,hát bukom. Az elején is mondtam,hogy ÉLET vagy HALÁL !!! És,hogy kockáztatok.
Már eladták a félősök! mi már vállaljuk a kockázatot! elvégre ha volt egy ember aki fizetett 80milliót, akkor nekünk is van annyi vér a p hogy már nem dobjuk, kár erőlködni, már elvettétek tőlük! nincs több!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))