Gabriellával mi volt a baj, nem értem. Írtam neki egy mail, amit megválaszolt. A választ bemásoltam ide, a nevem kitakarásával.Sajnos Én olyan vagyok, hogy amit veszek, arról szeretem tudni, hogy mi. Semmilyen "bennfentes" infót nemtudok, ezt nem is állítom (Btw, mit nevezünk bennfentesnek?). Csak annyit írtam, hogy összehozattam magam egy tulaj/"nemtulajjal" és jó lesz ez. (Ennyiből lehetnék akár skizó is :D)Amúgy, csak hogy fokozzam a partit, tegnap vácon egy olyan ebédlőben ebédeltem, ahova személyesen Rétvári Bence államtitkár úr sétált be./ Nem tőle van az infó mielőtt ex nekem támad és nem is beszéltem vele :D:D :D/
Erről nem tehetek. Kétszer írt nekem, egyszer nem jött be amit írt. Másodszorra meg annyit írt, hogy várhatóan a hét második felében lesz infó kiadva. Nem tehetek róla, hogy Én rá is kérdeztem konkrétan, hogy mikor :D Amúgy több kérdést is feltettem, amire nem kaptam választ.K.G-t nem ismerem, sosem találkoztam vele btw.
Ha annyit járnék ide, mint Ex, azt megérteném, de egyszer had írjam már le ami a fejemben van :DHa ez véletlenül bejönne, legalább "naénmegmondtam".Amúgy ha jól tudom, Te ilyen 10K pakkal vagy benne -ezzel nem becsmérelni akarlak-, de pont ez az rv mennyiség amivel "nemtökmindegy"-et lehetne játszani. Ha bukod, na bumm. Ha nyersz fajlagosan nagyot nyersz.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))