EST MEDIA VagyonkezelőNyilvánosanMűködőRészvénytársaság„cs.a.”(1012 Budapest, Logodi u. 49., Cg.01-10-043483), tekintettel arra, hogy az eljárás befejezésének időpontja jelenleg már hozzávetőlegesen előrejelezhető
tisztelem az igyekezetedet... de azt azért látni kell, hogy itt azért ez nagymértékben hasonlít a szerencsejátékhoz... remélem, hogy aki vett az tudja... nincs limit és nincs védőháló... a kockázat nagy... én vállaltam és az ide írók többsége is... én megérzéseimre hallgatva kereskedem...extra haszon reményében extra a kockázat is ...nincs több mondanivalóm...
én már ötször irtam 5 szer válaszolt ,kétszer hivtam de más .válaszolt helyette ,onnan tudtam meg hogy korházban van ,talán ön ezt elhiszi nekem a többiek meg az ö dolguk,és én korházi dologgal nem viccelek ,még itt a kaszinoban sem,az már undorito lenne ,
maga szerint .mert ezt rosszul látja .sértödöttségböl beszél,ilyen csödszarbol nem könnyü kijönni pláne ha a nav felebbezett,és a törvények is szarkupacok
...ha látod a könyvet márpedig látod akkor azt is látod, hogy csak a spekák tudják mozgatni a hírig... remélem vettek annyit amennyit feljebb akarnak eladni... nem ragozom... mert itt mindenki speka:)
Megmenti valaki ezt a szarkupacot? Válasz 1:igen,és árfolyamrobbanás lesz. Válasz 2:dehogy mentik,csak a szokásos évek óta tartó hülyítés,időhúzás,hazudozás megy.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))