neeeeeee :D:D:D:D:D ezt neeeee.... ez tök riasztó. ez a "nem mondom milyen infóm van, de bízzatok". meg közben esik. meg egyre többen elfordulnak a fórumtól akiknek elvileg van (szerintem meg pont mindenki eladta már). én már csak röhögök. nem vagyok hajlandó benyelni ezt a mínuszt amit ez művel velem. ha Colop úr még itt van 64-es átlaggal akkor fogalmam sincs mit érez (ha tényleg megvan neki). ennek pince lesz, de hátha utána felrántják még valamikor a jövőben :( tartom, de nem az ilyen nevetséges kommentek miatt, hanem mert ezt már nem bírom szebre tenni ahogy mostanában járok itt a tőzsdén :(
Bennfenteskedes? Mivel? Honnan tudod,h nem hazudok? Én honnan tudjam,hogy nekem nem hazudtak?:-) Igazából miattad is írtam ezt ki,hogy amikor lekerül a cs.a. legyen mit bemásolnod!:-) Amúgy tényleg személyesen a kedvenceddel dumáltam tegnap:-) Fura, hogy egy emberen keresztül mennyi embert el lehet érni :-) Na hajrá srácok! Hallgassatok Exre, tényleg nagy a rizikó és tényleg nem a ner lovagok pártján állunk. Ettől függetlenül engem meggyőztek egy ideig. Puszipá
ma éppen sehova nem figyeltem csak opusra,de az se érdekel,várom az any osztit és zwack osztit minden más le van sarva egy kivétel est,mert az maga a sar,sarbol meg sar lesz ,csak egy lehetöség van ha evvel trágyázunk,és ha jo a trágya megveszik ,és magas lesz az ára,
amugy biztos hogy jogerös lesz csak az a kérdés ,mikor ?egy év mulva és ha elnézem navot megy orbánhoz árulkodni hogy est média miatt.bibis lett a kezem ,és kuriához is megy fellebezni ,aztán pedig a fellebezö bizotsághoz is megy majd .addig huzzák még elszakad a cérna
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))