ott a pont .és ha tudnánk azt amit ök tudnak,vezetök meg kitudja kicsodák akkor,az emberiség kimenne és megtörténne az ami a bastille_ostroma és mit is csináltak akkor hát ezt nem is irom le,mert azé?azé.azé.ruzsa sándor
Volt már közöm autóiparhoz, általában logisztikához, építőiparhoz, mezőgazdasághoz, közmű építésekhez! Sokszor egész mélyen beleláttam a működésekbe, és sajnos el kell, hogy mondjam egyik sem nélkülözi a "nyakatekert hazugságokat, és suvasztásokat" :), valamint a visszafizetéseket, csalásokat, lopásokat (szellemi tőke, ügyesen lopják kis emberektől), hűtlen kezelés, adatok, iratok egyebek hamisítása stb.. stb. Még a nagyon fényesen prosperálók is! Egyszer, mikor szembe mentem ezzel, behívtak egy irodába, és : "ugye nem gondolod, hogy jobb ügyvéded van mint a cégnek"
köszönöm látja maga értette mit akarok elmondani még ha furán is irtam,ott a pont,ez szényen amit a törvényt hozok csinálnak a biroságok meg tehetetlenek emiatt,bonyolult emberek tömkelege vezeti az országot és világot olyan korlátoltak hogy már nem ismerik fel az egyszerü igazságot és ezért ezeknek el kell pusztulniuk,azért hogy végre béke és világosság legyen itt a földön és környezetében,!!!kitartás minden egyszerü embernek és türelem mert meg lesz a jutalmuk,de azoknak is meglesz a jutalmuk,akikröl elébb irtam.de az másmilyen,mert már,nem tudják felismerni azt ami az örök lét kulcsa .le velük.
tehát egy a lényeg nav ,felebezet rendne,viszont más nem ,tehát mivel lezárodott az utolso idöpont akkor a biroság 8 napon belül ,zárja le ,ez egyszerü ezt igy kelett ,voln de mi lett jött a nav hogy törvényszák meg hablaty akármi,nem kell olyantörvényeket hozni amik huzzák évekig .a biroságnak már rég le kelett volna zárni és kész,a biroságokon nem béletlen hogy van olyan ügy ami már 30 éve folyik,szégyen
Ez nagyon jó!!!! :) Bár sajnos Colopnak igaza van. Hihetetlen ami itt megy... Hozzanak már végre egy jogerőset, tegyenek pontot a végére és derüljön már ki, hogy mi lesz a jövője ennek a cégnek...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))