Nekem a mai nap eseményeiről az jött le, hogy a NAV kifogását ( hogy törölték a követelők listájáról) elfogadták. " aFővárosi Törvényszék helyt adott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal(„NAV”) kifogásának, és kötelezte a vagyonfelügyelőt, hogy a NAVkövetelését a csődegyezségi tárgyalás időpontjának megfelelő állapotszerint tartsa nyilván." Itt megint megy majd az időhúzás, akar-e vki ez ellen fellebbezni vagy sem. ha senki nem fellebbez, mehet tovább másodfokra az ügy. A törvényszék NEM vizsgálta a vagyonkezelő általi módosítás okait. A NAV-nak sem adott igazat szerintem a fennálló követelésével kapcsolatban! Ami nagyon zavar, hogy a fellebbezés alapját nem tudjuk. !!!! Viszont a múltkori tájékoztatásukból azt igen, hogy "a Társaság előterjesztette az észrevételeit, amelyekben a
fellebbezés elutasítását és a csődegyezséget jóváhagyó végzés
helybenhagyását kérte, egyrészt részletesen bemutatva, hogy a
csődegyezség megfelel a jogszabályoknak". És azt is , hogy"A Társaság álláspontjához csatlakozott a vagyonfelügyelő,
valamint egy másik hitelező is, akik szintén észrevételeket tettek a
NAV fellebbezésére, annak elutasítását kérve a Fővárosi Ítélőtáblától." Szerintem nem kell pánikolni. ÉPPEN MA kb semmi nem változott.
Alig vagyunk itt páran akik egy db-ot sem adtunk el amióta vettünk, ha jól tudom ez sokakról nem mondható el!! Néha át gondolhatná mit mond ha csak a 100 ftban bízott volna itt mindenki aki vett akkor már nem lennénk alatta. Ennyit azokról akik "annyira bíznak a cégben!
Spéder lófütty egy SLhez képest. Itt kérem SL ha kirúja a hugyosvödröt, akkor ... úgyis fogalmazhatunk, hogy a FATBOY - vagyis a politikai atombomba SL-nál van.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))