Ne értsetek félre. Nem pánikot akarok kelteni, hanem opciókat latolgatok, és hátha előcsalunk egymásból olyan gondolatokat, amivel a mozaik tovább építhető. Én továbbra is úgy látom, hogy valakik pénzt tettek ebbe, hogy megmentsenek maguknak egy üres tőzsdei céget, de a NAV ügyes hülyeségekkel akadékoskodik és a bíróság most a mai közlemény szerin asszisztál hozzá, ami számomra azt jelenti, hogy azt aki meg akarja menteni el akarják gáncsolni. Pusztán ennyi az eszmefuttatásom.
Köszi.De most azt nem értem, hogy a cégnek, mi volt a szándéka, hogy kivette, ezt a néhány mondatot a közleményből.Ha negatív oldalról nézzük, féltek, hogy ez megrengeti a világot?Vagy gyűjtögetéshez jó?De azt sem értem, hogy a NAV, ha kiadta az igazolást, hogy nincs tartozás, akkor mit szarakodik, hogy ki fizette be?Vagy itt már célirányosan kavarják az egészet?Egyáltalán megtudjuk-e valamikor, hogy mi is folyik itt a háttérben?Egy ilyen rossz hírre, miért van aránylag nagy forgalom?Mennyi kérdés?:-)))
Nem lesznek akkor, felejtsd el. Ha a nav nyer akkor felszámolás lesz és pár nap múlva a bejelentés után kivezetés. Ha átmegy a csődegyezség akkor lesznek új rv kibocsátás, allokálják őket a hitelezőknek majd be kéne vezetni őket a bétre, ez nem március 18 hanem több hónap múlva lenne
Senki,csak te negatívnak állítod be március 18at amikor új rvk lesznek. Technikailag nem látom,hogy mire engedtek el 4mrd-t és ebből hogyan szednek ki,ezzel akár csak egy picit is hasonlítható összeget. Sokkal valószínűbb,hogy azt a pakkot valaki megveszi tőlük egy az egyben.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))