Valóban majd 80-100 között fog mozogni egy hatalmas tömés és esés után, de már az új 7 ft vagy 70 Ft-os névértéken, a jelenlegi részvényeitek tizedével.
Ninvs itt semmi gond, jönni fog a jogerő, és akkor a 80-100-as sávban fogunk mozogni. A lavinát az indította el meglátásom szerint h szinte minden nap volt olyan aki alap nélkül aznapra ígérte a jogerőst és mivel nem jött csalódtak a részvényesek, megingott a hitük, adogatni kezdték amit láthattak a bennfentesek és ők meg veszegették szépen. Mai tipp 65-70.
Saját,valós mail címről írtam,ahol van fent kép. Biztos bejövök neki.. :D majd este kaptok prnt scrnt ha ennyire paranoid mindenki. Amúgy ex jól emlékszik,múltkor is hosszabb választ kaptam,mint a többiek. Ja és tegnap arra válaszul tettem fel a kérdésem.
Szerintem te írtál előbb. a választ itt elolvasva sem maradt abba a téma, lehet hogy olvasták és kifejtették neki részletesebben, most ismét ez történt vele. De mind a kettő idézete olyan ami nem tartalmaz szerintem üzleti titkot.
Ez is lehetséges.De múltkor szinte napra pontosan írtunk a cégnek egyik fórumtársammal,ő bővebb felvilágosítást kapott,én pedig ezt.!?Ezt viszont kizártnak tartom.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))