Tisztelt CaymanS!
Szívesen osztottam meg veled véleményemet.
Egy nagyon lényeges kérdésedre azért még érdemes visszatérni, nevezetesen az: "esetleges elmozdulás"-ra. Én úgy fogalmaznám ezt meg, hogy: az irány eltalálása. Ez döntő abban, hogy nyersz, avagy buksz majd az adott részvény megvásárlásával létrejött befektetés eredményeképpen. Az Estmédiánál látható, hogy az utóbbi években a trend eső, vagyis az irány lefelé tartott. Bárki, bármely szinten bele vett és tartotta, az mára tetemes bukóban van. Ha ráérzel az emelkedő irányra, akkor kell venni. A pillanatnyi ár, - hogy olcsó - az ne tévesszen meg. A tőzsdén az olcsó még olcsóbb, a drága még drágább lesz. (Utóbbira példa: Egis.) A várható irányt kell eltalálnod, ha nyerni akarsz.
Rendben, semmi gáz. Most, hogy van idő visszaolvasni így estére, ezt csinálom, már egy ideje. Nem csak itt. Hááát, talán kimondhatom, hogy tisztában vagyok a céggel, de biztos van olyan amivel nem. Sosem érzem 100%ra, hogy eleget tudok. Egyébként tudod, írtam. Nincs papírom ebből csak készülök venni. Ahogy így nézelődök, tájékozódok estére, kicsit elhátráltam ettől a papírtól. Szerintem nem teszek bele pénzt. Egyenlőre legalább is nem.
Nekem nincs kedvem leírni a véleményem a cégről, megtettem már párszor semmi sem változott azóta, sőt... ha érdekel olvass vissza az utolsó 200 beírást... Annyit sem ér ez a részvény hogy beszéljünk róla... Bocs!
Montu!
Ugye tisztában vagy azzal, hogy a cég csődben van, ergo nem azért fognak 10Ft-on tőkét emelni, mert unatkoznak, hanem azért mert különben vége a dalnak, és ha lehúzzák a róllót, akkor a részvényed 0 azaz nulla forintot fog érni, úgyhogy csak óvatosan ezzel a lázadással, nehogy nagyobb baj legyen belőle, mint ami most van....
Aki nem elégedett a mostani árfolyammal és a 10 ft-os névértékkel, az jöjjön el és képviselje az érdekeit, szavazzuk le a kezdeményezést! Próbáljunk meg mi is összefogni, úgy mint a gáton az emberek!
Higgyünk magunkban, mert nincsen lehetetlen!
Aki nem tud személyesen megjelenni, az adjon meghatalmazást a közös ügy érdekében és képviseljük!
Véleményem: kerüld, mint ördög a szentelt vizet. Cég: XAR. Papír: wc. Elmozdulás: le. Úgy látom tizedelik majd a névértéket. Orbán stábja bevezeti a reklám adót. (Bár ezek az eddigi kötelezettségeiket sem tudták kifizetni, adót sem fognak fizetni.) Azért vegyél nyugodtan, a kopasz gazember hagy gazdagodjon a pénzeden tovább. Vesz még néhány kortárs alkotást, te meg felezed a pénzed.
Én nem a papírról írtam hanem az érezhető hozzáállásról a papírhoz. Igen ismerem a céget, mert rég óta nyomon követem de mivel most gondolkodok a vételen, ezért használnám a fórumját is. És még jobban körbe nézek. Jó beszélni ilyenekről mert lehet, hogy elveszed a kedvem vagy inkább felnyitod a szemem. Vagy épp fordítva. De csak akkor botlik ki valami ha beszélünk róla. Ezért kérlek, hogy inkább beszéljünk mint vitatkozzunk. Köszi. Véleményed? Cégről? papírról? Esetleges elmozdulásról? Várható-e szerinted? Hogy látod?
Leírod, hogy mit tudsz erről a papírról?? Ismered az eddig történteket, a jelenlegi helyzetet, és hogy mi következik?? Vagy csak azt látod, hogy húúú de olcsó 12-13-14en?
Törölt felhasználó2013. 06. 10. 13:58
Bocs, kicsit hosszú lett.
Törölt felhasználó2013. 06. 10. 13:57
Csak Én gondolom úgy, hogy az ide kiírtak is hatással vannak a mozgásra? Persze, hogy egy új kisbefektető sem akar venni ilyen papírt ha állandó lehurrogást olvas. A biomed rally elég sokáig húzta és nem is volt negatív komment. Ha mégis bejött egy azt a papírosok összefogva "zavarták" el. De ha egy új érdeklődő szemével nézem ezt a fórumot, jogosan gondolhatná, hogy nem is csoda, hogy megragadt a papír. Okés a cég nem az igazi, de lássuk be, akik benne vannak a papírban Ők sem pozitívumot sugároznak. Nyilván nehéz ezt sugározni hatalmas mínusszal, de(!) még "él" a papír. Mintha el lenne könyvelve a teljes csőd, ebben a papírban. A tömeg tömeget vonz. Ez fordítva is igaz. És a papírt annyiért tudják megvenni amennyiért oda is adják, de ezt Nektek felesleg mondani, mert biztos Nálam is jobban tudjátok. Ha már a cég "nem hajlandó" a pozitív kisugárzásra, akkor meg kell tenni a befektetőknek, hogy elkerüljék a még nagyobb gebaszt. Megértem, hogy mindenkinek szívfájdalom, hogy ha bukik, Nekem sem szívem csücske ha pirosban ücsörgök. De ha csak azt mondogatom mindenkinek, hogy gáz, gáz, gáz. Nem fogja érdekelni, mert nem hülye, hogy belevegyen és mellém üljön. Ezek olyan tények amikkel biztos, hogy Ti is tisztában vagytok, de lehet, hogy érdemes kicsit átvenni. Megbántani senkit(!) nem akarok. Okoskodni szintén nem. De annyi negatív van a fórumban, hogy kicsit fel kellene pezsdülni. Bukóban nehéz, tudom. De, még mindig lehet ennél rosszabb!.
Nem utolsó sorban, egyáltalán nem biztos, hogy csak olyan hurrogja le a papírt akinek van. Gondolatom szerint(!) Ez egy módja lehet az alacsonyabb áron való bevásárlásnak, ha bejön. Nincs konkrét akire gondolok, csak ez lehet benne van a pakliban. Ha valaki esetleg sértőnek vagy bármilyen formában bántónak találja a levelem, tőle elnézést kérek, a legkisebb mértékben sem volt a célom. De 12?13?14?ft... "Ugyanilyenek" vannak ennél magasabb áron. Vajon miért? Mindennek van miértje. Ha valakinek van ebből a papírból és úgy akar erre negatív megjegyzést tenni. Szerintem megéri átgondolni, hogy érdemes-e...
Már van is sorban állás. Az eladók sorban állnak, hogy szabaduljanak ettől a szeméttől. Normális ember ezért a részvényért már az utóbbi 2 évben pénzt nem adott. Most azok szabadulnának tőle, akiket részvénnyel fizettek ki. A pénzt kilopták a vezetők a cégből. Szomorú, hogy még szabadlábon vannak.
Mostanában másfelé nézegettem, de ezt most nem bírom megállni, hogy ne reagáljak!
Ezt a mocskos, szemét tetű bandát! Hánynom kell tőlük! (no meg főleg, ha a 3 millás bukómra gondolok...)
Elolvastam a kivonatokat. Rohadt, hazug, tetves gyülekezet! Ó, hogy miért nem vásárolt be a tetves részvényükből valami ukrán gengszter! Már rég elkaparta volna ezeket valami erdőben, vagy a Duna alján búvárkodnának betontuskóval a lábukon!
Mocskos, hazug banda!
Bocs a kirohanásért, de ez most kikívánkozott belőlem.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))