A léggömb könnyű gázzal van tele Úgy, mint néha egyik másikunk feje Legjobb példa tán az én fejem lenne Mikor szállunk felfele A léggömb most is megcsodálom ám Mint az elsőt, amit vett a nagymamám Hogyha látom, most is épp úgy felvidít Bár tudom már fel nem, repít Léggömb egyszer szálltam már veled Túl a felhőn, hová madár sem mehet Szólt a vekker hét óra Visszaestem az ágyamba Mert az idő megtanít, Hogy az álom nem segít Nem segít Nem segít https://www.youtube.com/watch?v=aQxsTCjfk8Q
Törölt felhasználó2018. 07. 11. 09:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
és a kettö már kidurrant ezt érzi mindenki
Törölt felhasználó2018. 07. 11. 09:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem volt semmi érték sem opinál sem konzumnál söt.még bundabotrány is volt,ugyhogy ne kalabaláljon
még egy régi közmondás jutott eszembe: " a hülye azzal is dicsekszik ami nincs az okos meg azzal sem ami van" na mára ennyi inkább olvasom az egyik kedvenc könyvemet.
Most kéne abbahagyni, Elfutni, elrohanni, Érzem, hogy holnap már többé nem lehet. Most kéne össszeveszni, Erônket összeszedni, S kimondanunk azt, hogy ─ Ég veled! Most kéne visszakozni, Nem, várni, nem habozni, És menni, menni a józan ész után. Egy másik útra lépni, Egyszer sem visszanézni, A búcsú ma még nem fájna tán. Most kéne abbahagyni, Elfutni, elrohanni, Érzem, hogy holnap már többé nem lehet. Maradni esztelenség, Elmenni képtelenség, Bilincsben él, aki téged így szeret. Most kéne abbahagyni, Elfutni, elrohanni, Érzem, hogy holnap már többé nem lehet. Most kéne összeveszni, Egyszer sem visszanézni, S kimondanunk azt, hogy ─ Ég veled!
ESTMÉDIA LUFI