Egyetlen tény, hogy nincs még "befektető"! A többi beírása egy szélkakas napi monológja, amit szorgalmasan ismétel és bizonygat a tőzsdei kereskedés veszélyességével! Azzal mindenki tisztában van! De, hogy ezt mindig akkor kezdi amikor "véletlenül" érdekelt egy részvény leöntésében, arra nem tud magyarázatot adni!
Nincs azzal bajom. Tegye. Szabad. Max nem értünk egyet. De ne belyegezzuk egymást ha kerhetem. Egy két emberre ha jól raszallnak akkor azt üldözni fogják szok is akik nem miatta vették de beragadnak. Remélem érted... Ott is csordaszellem van
Ez így van. Vannak ilyenek is. Sajnálom őket. Mindig is voltak mindig is lesznek. A baj az hogy a felelősséget a bukó után haritjak a nyerő után megtsrtjak akkor is ha más beirasa alapján kereskedtek. Nem tudok mit kezdeni velük és más sem... A tőzsde kemény hely és szelektalja őket. Mindig mindenki nem nyerhet.
Nincs bajom vele. Max nem értek vele egyet. Az ellen emeltem szót hogy megbelyegeznek felbeszelo beulteto billoggal egyeseket mintha nem lenne ilyennel tele a tőzsde. De mégsem minden topikban írnak csak egy két emberre. Ezzel van gondom.
És utólag beírja cinikusan,hogy ő is ( EX ) megjátszotta ! Opusnál is írta,hogy benne volt a 200-800 ig a "buliban " ! Ez igen, EZ KORREKT ! Maradjatok már, MIND VEVŐK VAGYTOK ILYENKOR !!!
Ez nem demagógia, ez tény. Nem azt mondtam, hogy te nyomatod, hanem, hogy nincs vele problémád. Pedig az beszopott, akit egyesek rádumáltak a 180as vételre... Konkrétan felez egy hét alatt.
ESTMÉDIA LUFI