Természetesen a jogot, törvényszerűséget be kell tartani. Ez így helyes. Írtam is,hogy a NAV-nak kötelessége. Az előző írásom arra írtam,hogy szomorú ha 0 lesz,mert az Állam is sok pénztől esik el.
valószínű ez nem az összeg nagyságáról szól, aki ezt csinálta az biztos sokkal jobban ért hozzá mint az estben össze vissza értelmetlenül kalabaláló - és sok papír nélküli - talentum
Azért ez a történet más szempontból is érdekes. Nézzük MAGYARORSZÁG szempontjából. Ha életben marad az Est-Média akkor onnantól sokkal-de sokkal több bevétele lenne a Nav-nak ( Állami bevételek ) mint az a nevetséges összeg amiért most megy a" vita ". Például én is 100 forintos árfolyamnál már eleve többet adóznék ( Árfolyam nyereség )mint a mostani összeg amiért megy a "vita" ! A gond az,hogy a NAV-nak kötelessége csinálni. Az Est-nek is kötve van a keze,mert külön csak a NAV-ot nem fizetheti ki. Bízzunk,hogy ÉSSZERŰ döntés szülessen. Írhatnék még,de értelmét nem látom. BÍZOM benne,hogy az I fok jól "értelmezte" az "adatokat" és akkor a II fok is megfelelőnek találja a Csődegyezség helybenhagyását ! Én kivárom,mert hiszem a JÓT !!!
SZVSZ ! Mire ez a cirkusz-para ? Megint egymást szopatják a részvényesek. Annyi történt,hogy a Vagyonkezelő nem törölhette ki a Nav-ot a hitelezők sorából. Ez érdemben nem változtat a Csődegyezség "ügyében" . Dönt a II fok.
Ha jól értelmezem??? emlékezetem szerint a NAV a csődegyezségben nem vett részt a határidőt lekésve jelentkezett be, ettől még a követelése marad- a vagyonf. nem törölheti- a bírság a csőde. elfogadja ,csak akkor lehet törölni......
Köszönöm így már kicsit tisztább. De én az árfolyamot nézve pénteken -> valaki nagyon bevasarolt belole a reggeli 20%-os emelkedés miatt következtetem le. Lehet ő tudja, hogy mivárható és még ott beszállt.
Szia! nézd vissza a %133-as hozzászólásomban én leírtam az elképzelésemet. Ha azt összeveted a közleménnyel, akkor szerintem te is képbe kerülhetsz. Nincs itt nagy trükk. Ha a törvényeket mindenki egyformán értelmezi (értsd bíróság), akkor itt nem lehet más döntés csak a jogerős csődeljárás lezárása. Ha mégis a NAV fellebbezésnek adnak helyt, akkor bukja mindenki a dohányt.
Jó estét!! Valaki röviden leírná hogy pontosan mi történ a múlthéten. Elolvastam a hírt de mivel kezdő vagyok nem nagyon tudom értelmezni. Mi várható most,és meddig kell várni "jó esetben" a következő információra amire jelentősen megmozdulhat az árfolyama. Örülök ennek hogy létre hoztátok ezt a fórumot mert mint kezdő nsgyon unom a másik fórumban a sok vitát. Bocsánat a hülyeséget kérdeztem márs késő van! :)
Estmédia Hívők!