Elolvastam még egyszer a tájékoztatást. És arra jutottam, hogy a NAV keresztet vethet a 69 millájára, mert elb*lfaszkodta és nem jelentette be a csődeljárás során. A 5millát kifizette a cég helyett egy másik hitelező. A 69 milla megszerzésére csak egy lehetősége van a NAVnak, ha a csődeljárást megszüntetik és felszámolási eljárás elrendelése esetén az FA eljárásban hitelezőként bejelentkezik. Ekkor biztos nem fog kapni egy vasat sem, mert a cégnek nincs pénze, és vagyona sincs, viszont akkor a NAV-os csihovnyik letudja a gondot, mert ő megtette a magáét és az államnak járó dézsmát szabály szerűen bejelentette az FA eljárásban, és hitelezőként A kategóriás a követelése. Ezért erőlködik azzal, hogy nem jogszerű az 5 milla más általi kifizetése. Józan paraszti ésszel átgondolva oltári nagy baromságot kér a NAV a bíróságtól. A cél a nem mindegy véleményem szerint: kicsinálni az Est médiát, vagy a felszámolási osztály 2. munkatársainak megvédése egy jókora p*csánrúgástól.
Nem szabad eladni. Várjátok ki a végét. FHB-ban ráb*sztam,mert 530 nál nagyon sokat szarakodott az árfolyam és meguntam a fél évig tartó szivatást, aztán egy csak alattomosan megindult apránként fel. Persze akkor már egy darabom sem volt. Itt nem babrálnak ki velem. :)
amikor ugráltam sokat nyertem ,mihez képest azért én 350ezer ft volt az alja avval kezdtem mindegy alapon ugrálni,és felugráltam,másfél milkára,azt dupláztam konzummal és azt csepellel,és azt tripláztam estttel.
Estmédia Hívők!