Tudom. Szerintem is gyűjtik. Én egyébként abban is biztos vagyok hogy néha adnak is rá hogy lent maradjon az ár. Még így is magas egy nagybevasarlashoz de az valószínűleg már lentebb megtörtént. Plusz szerintem minden színház és előre tervezett még anav fellebbezés is. Időt húznak
Komolyan gondolom. Hetek óta figyeltem a napi 4 kereskedés darabszámait. Olyankor tért el látványosan nagyobb darabszámban ha valaki "beöntötte",mert feladta a "harcot"!
Tavaly volt olyan, hogy 4-10 Ft között egy gombnyomással meg lehetett volna venni az EST 10-15%-át annyi eladó volt, persze nem kellett senkinek... Ezek a részvények most hol vannak?
Kísértetiesen közelít a 180 napos átlagár, ahhoz az árhoz, amivel a hitelezők nullán vannak... Ja, és nem utolsó sorban lassan közeledik a csődegyezség (03.17.) vége is... Újságcikk sok év után, régen elfeledett közgyűlések határozatainak bejegyzése, egységes alapszabály... Valószínűleg ez mind a "felszámolásra" utal....
Őszintén úgy gondolom ( a napi 4 kereskedés darabszámai alapján) , tényleg profi módon szednek össze, vásárolnak részvényt ! Ezt nem a mai alapján írom hanem több napot összevetve .
Est Média