Én akkor adtam a konzumot és vissza is vettem, nem volt jó döntés , nem tudom mit akarnak vele, ma a záróra ránéztem hát gáz nagyon.Régebben 3K alatt jó papír volt nekem, ez az időszak úgy látszik elmúlt.:( Nekem az estnél az a stratégiám. hogy ha elkezd zavarni akkor adok 2-3 K-t nyerőben, és helyrebillenek. Az egyenlegemet már én se nézem, és jobb ha az ember nem ér rá napközben ránézni az árfolyamra.
Ha ma 4ig miatt akkor holnap is meg a ta mesterek is nyugodtak lesznek szeintem réstöltés. Eddig zsoltee írta, hogy néhányszor lekereskedte ezt a papírt ta alapon es szepen hozta. 126ig leszúr éa fordul akkor azt elnézem de aztán zárjuno 140 fölött aztán mehetnénk 160-ra. Az komfortosabb
Na azt én sem szeretném nézegetni és az utóbbi időszakban nekem is ma volt egy mélypont. Persze minden papírom megvan. Át kellett gondolnom, segítségem is volt rá. Fel vagyok készülve a holnapi öntésre de szerintem sokkal lejjebb nem megyünk. Mindegy jó lesz ez tuti hülyeség lenne eladni.
Igazából a fúzión buktam ki, ott kezdődött, mindig is a konzum volt a kedvenc nekem, fogalmam sincs mi lesz ennek a következménye, hogy reagál a piac, stb. Az Estet tudnám szép nyerővel adni, a többit nem, tudtam hogy reggel öntik a 4IG miatt, nem akarom megint 120 körül nézegetni.
Sajnálom, nekem is van mindkettőből, ma opuson gondolkodtam h az alját dobom bukóval, aztán nem dobtam, aztán eladtam ma az alteomat, nem mozog az se semmit, és vettem estet. Engem az est most nem zavar, már kivárom.
Majd személyesen megbeszéljük, elő Est talin pld. itt a pf en nem szeretnék közelebbit mondani, volt már másik topikban nagy pofára esésem, akkor megfogadtam...
Est Média