A lényeg: nem suttyomba,ár ,és db szám nélkül(M.L.-nél volt nem egy példa),hanem annak közlésével. FÜLESE VAN,és betolt ha úgy nézzük egy ház árát.Jelzés értéke van!Ja ,és majdnem a csúcson!:)
Akartam mondani egy bizonyos vonalon felül mindenki Orbánt szolgálja...magyarul aki bármilyen befolyással van jelenleg Magyarország életére, jövőjére...
Ez az 50 k akkor most huzott az atlagan vagy 2 ft-ot,es lehet h
most 10 ft-ert van az atlag beszerzesi ara.Ergo barmikor eladhato,szeme
sem fog rezzenni.De ettol fuggetlenul egy pillanatig sem tettem meg csak utalast sem ra,h ennyije van osszesen.
Nekem erről a "Vajna kiesett a pixisből" az jutott eszembe, hogy valójában mekkora színjáték volt a G nap... Jelen pillanatban mindenki Orbánt szolgálja!! Akár tetszik akár nem, ezt tudomásul kell venni....Ergo ha kormány közeli ember bevásárolta magát a papírunkba, akkor rosszul nem járunk...
Nem furcsa, hogy október 12-én Vajna megveszi a dynamopestet, így lesz est részvénye, október 14-én Orbán és Vajna együtt töltik tágabb társaságban az estét, majd 18-án opus-konzum fúzió hír, ennek árnyékában kijön egy elég részletes írás a 444.hu-n, hogy tv2 megy ML-hez. Mindez egy héten belül. én nem aggódok itt. szerintem est be fog kerülni a megaholdingba, még idén, ahogy írta a 444.hu. mert elvileg még idén átveszi az opus press a tv2 csoportot.
Ezt mar bemasoltad egy parszor,epp ezert kivancsi vagyok:mit szeretnel ezzel mondani?MI
jelentosege van v lesz annak az arfolyamra,h van egy tv,vilagba
hazudott nezoszammal,viszont egeszen pontosan dokumentalhato sok sok
milliardos allando veszteseggel?Miert hir ez,v miert kellene ennek orulni?
Twitter ma: A TV2 vezetésében nem lesz változás. Büszke vagyok az eddig elért sikerekre, jól halad a menedzsmenttel közösen kialakított hosszútávú stratégia végrehajtása. Óriási hátránnyal indultunk, ma már a TV2 Csoporté a legnézettebb csatornaportfólió a teljes lakosságban. A.V.
Akar ez is lehet,de egy bennfentes 50k-s vetele egyenlo kb a semmivel. Viszont nagyon konnyen ez is elofordulhat: "lehet h igy a vegere lehajolt egy kis aproert.Mivel
az ujkomcsik nem lattak mar benne jovot,nyugdijaztak a nagypapat,de
mivel meg ezt sem tudtak tisztessegesen csinalni,beszopattak par ezer
kisbefektetot egy nappal azelott,mielott kijottek volna a valodi
hirekkel. Elvileg akar felhaborito is lehetne,ha nem lenne mar
unalomig megszokott,h ezek a letezo osszes ugyletukben mindig ilyen aljas gennylada
modon jarnak el." A napokban ugyis kiderul.Ma,biztos ami biztos,13%-ot esett napi csucsrol egyhuzamban,es az utolso orakban kinosan ugyeltek arra,h piacon mindig annyit dobjanak ra,h az ar egy ft-ot sem emelkedhessen. Hamarosan latni fogjuk a sunyi banda valodi celjait.
Én soha nem veszek olyan részvényt, amiről nem tudom, hogy miért emelkedik. Már csak azért sem, mert limites emelkedésnél mindig minden részvényt túlhúznak. A "kegyvesztett" Vajna megjelenése nekem kevés volt a vételhez, annak lett igaza, aki akkor belevett. Viszont ezzel a bennfentes vásárlással összeállt a kép. Vajnának elmondták, hogy mennie kell és elmondták azt is, hogy az egész fideszes média megy az Estbe, erre belevett. Ez a hír most jutott el a bennfentesig. Ő sem vett bele egyből, megvárta, míg kiderül, hogy mi történik. Ha neki megérte 177,5-ön, akkor a részvény nincs túlhúzva, nekem is megérte 162-n.
Est Média