colopot ti akartátok kirakni koholt vádakkal, ami az volt a haverod részéről, hogy pufferelt az elkülönített kereskedésben, majd megfejelte azzal, hogy szerinte colop marslako is egyben ! ebből alakult ki a hiszti, a feszültség a topikban és nem másért ! nincs itt semmiféle koholt vád a részemről, csak nem szeretem ha valaki máshogy tünteti fel a múltban történteket, hogy lejárassa a vita partnerét ! sok sikert kívánok neked egyébként meg scsnek is ! nem akarok erről többet diskurálni, ha nem kényszerítesz rá.
nekem egyébként mindegy, hogy melyik lesz a fő est topik. nekem anno az volt a célom, hogy legyen egy olyan est topik ahol normálisan tudnak beszélgetni a részvényesek, est hívők, nem tudják szétbarmolni a károgók. így, hogy lastdeposit is csinált egy topikot, és láthatóan vasfegyelmet tart, megfelel a kritériumaimnak. már gondolkoztam azon is, hogy bezárom a topikomat, hogy csak egy maradjon, és nem nekem kell így ellátni a házmester szerepét sem :-)
Számodra az az igazság, ami a Te fejedben van. Megbeszéltük. Én a siker miatt vagyok itt, nem miattad. Ne szólítgass meg koholt vádakkal, akkor nem írok ide. Köszönöm.
En colopt is birtam. Tovabbra sem ertem, miert nem az erwdeti neven jon vissza? Akkor nem lenne klon. Meg lett szuntetve? Sracok ezt a vitat ne folytassatok, kar ebbe az energiat olni. Elmondtatok amit ugy ereztek, h el kellett, kesz. Talan meg sorozhettek is egyet valahol... Egy magasabb arszinten.
3; amikor felfüggesztettek én is felfüggesztettem a topik működését, pontosan azért, hogy ne tudják széttrollkodni. az meg megint érthetetlen számomra, hogy milyen alapon jelented ki rólam, hogy nem tartok rendet a topikban ? több ember van innen kitiltva mint a tiédben szvsz. na befejeztem, csak nem szeretem ha valaki valótlanságokkal akar lejáratni.
Tetszett a valaszod , plusz. En kedvelem nemmondokle t. Jo szandeku, segitokesz embernek ismertem meg. Mas mint Te, ennyi. Ne bantsuk egymast, mondom ezt mindenkinek. Kar, h ennyi forum van. Ketto eleg lenne...
2; a topikod azért alakult, mert akartál magadnak egy topikot, csakhogy ne csúsztassunk. az meg konkrétan hazugság, hogy itt almafa, marslako megtűrt személy volt, mindkettő véglegesen tiltva van már régóta ! abban viszont igazad van, hogy sokáig eltűrtem bomlasztó emberek ámokfutását. ez konkrétan scs és te voltál, amikor nekiestetek mindenféle alap nélkül colopnek, a kitiltását követeltétek, hisztiztetek, hogy vagy ő vagy ti. én pedig nem raktam ki colopot, mert hiába próbáltátok besározni ő már letett valamit az asztalra veletek ellentétben. ez fájt nektek, nem az igazság. és érdekesen módon amíg sokan támadtak colop miatt, azt látom ez a tendencia megfordulni látszik, mert sokan rájöttek, hogy az öreg csak ért a tőzsdéhez, nem olyan rossz ember ahogy egyesek próbálták beállítani. amennyiben igaz az amit colop délután írt, hogy ti jelentitek fel scsvel folyamatosan az mindent elmond rólatok... leszerepeltél a nordtelekomban, a barátoddal próbáltátok szétverni ezt a topikot, ne várd, hogy jó véleménnyel legyek rólatok ! az utolsó mondatoddal tudok csak egyetérteni, hajrá est !
A pincsije és a szégyelljék magukat dolgokra reagálva. 1. Senki senkinek nem pincsije. Ez sztenderd gondolkodási séma egy autoriter személyiségtípusnál, ezt ne projektáld másra (ld. alá fölérendeltségi viszony) 2. A másik topik azért alakult, mert Te hosszú ideig képes voltál eltűrni bomlasztó emberek ámokfutását a fórumtársak figyelmeztetései ellenére is (gyümölcsfa, ufó soroljam?)! Ez a vita veszekedésig fajult. Fájt az igazság, kiraktál 1 hónapra. 3. Nem érezted át, hogy felelősséged van, sikerült hosszú időre kirakatnod magad, megfosztva a felügyelet jogától...stb. Rólam legyél kedves ne mondjál ítéletet, söprögess a saját magad háza táján. Nem vagyok a legjobb ember, de igyekszem megvédeni a fórumtársakat az ámokfutóktól, ez sajnos rád nem volt jellemző. Téma lezárva, sok nyerőt magunknak.
Sziasztok! Én a korrekcioban nem bírtam tovább és 80-90 között folyamatosan kiszálltam. Nem akartam eddig beírni,nehogy a lufisok felkapják. Nagyot örülök neki, h ti nem adtatok fel és hogy kitartottatok. Annak meg jobban, h azóta kb. 30%-kal növekedett a szamlatok. Nagyon jó ez a csapat akiket ezen fórumon "megismertem"" További szep emelkedést és az itt jellemző pozitív és nyugodt hozzáállást kivanok mindannyiotoknak
Est Média