Csak tippelgetunk, hogy mit tehet majd be, de a kaszinót szerintem kifejezetten jo ötlet lenne tőzsdére vinni. Valaki beírta, hogy az 7 milliárdot érhet...én két cikkben találkoztam a 7 milliárddal, egyikben azt írtak, az első évben ennyi adókedvezményt kapott azáltal hogy adómentes lett, a másikban meg a tavalyi adózás utáni eredmény volt pont ennyi. Az értéke ennél jóval több, kb 100-300 milliárd közé tenném.
Unalmas ez a Nordos savanyú a szőlő dolog! Két különböző részvényről beszélsz, de folyton Nordhoz hasonlítod!! Mért nem az Opushoz? Nordban annyi történt, hogy vették páran, rally alakult ki és kijózanodott a piac, pár nap volt az egész... Ezt a céget meg bő egy éves munka során megmentették.... Igen, ismerem BCS múltját életkorom ellenére, utána olvastam. Átélni visszamenőleg nem fogom tudni azokat az időket, de ki kell nyitni a szemedet... Hungárián haladva pár km-en belül 3 stadion van.... amire a főnöknek van igénye, az lesz... Tőzsdére van igény ! Ha nem bírod, add el! Ha ez a Te tereped, akkor minek savanyú szőlőzöl? :)
Nem vennék rá mérget, hogy ezen a héten lesz bármi is, tudom VG cikkben írták... :) egy dologra viszont mérget is vennék, de helyette részvényt vettem ;)
69 mrd ft a becsült vagyona, de a becsült kevesebb szokott lenni a valósnál :-) lehet van neki annyi :-) megelégednék vele ha csak a felét rakná be ide :-)
Est Média