A fórumot több ezren olvassák,ezért nem értem amikor valaki azt írja a fórumon leírtak nem befolyásolják az árfolyamot.Nem a fenét nem! Tegnap velem traktoros zsolti eladatott egy keveset,mert olyan szép rajzot csinált indoklással,hogy meggyőzött. :)) Pedig nem szokásom másra hallgatni. Biztos vagyok benne,hogy másokkal is történt már ilyen,szóval ne hidd azt,hogy tök mindegy miket irkálsz.
Mi tagadás.. Elég jó szériánk volt, csak nyertünk folyamatosan Rouletten. :D Megtöbbszöröztük a pénzünket, aztán mondtam, hogy jobb lenne lépni mielőtt ők dobnak ki mert azt hiszik csalunk :D
"hol voltál a 2 Ft alatti időszakban ?? ja , csak tavaly óta érdekel a cég amióta megindult ? " . Ennek mi köze van ahhoz,hogy szélkakas vagy? Ha eladtál nem kell riogatni,elbizonytalanítani azokat akik még benne vannak.Tök mindegy hány Ft óta vagy a papírban!
köszi, erről beszélek .. aki azt hiszi , hogy fórumbeírások alapján mozog egy papír árfolyama ,
vagy hogy negatív beírások alapján fog esni , az inkább NE is tőzsdézzen
!! aki meg ilyenekre elad, mert megijed - lelke rajta ...
Kaszinóról jut eszembe.. Mi van ha Vajna papa kaszinói is itt kötnek majd ki? :D Egyikben voltunk egyszer Jockeyval, nagyon hangulatos, bár nem az én világom. Hétköznap voltunk kora délután és tömve volt! Biztos vaskos bevételek vannak ott....
Est Média